Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Πελώνη: Ο Μητσοτάκης χαλαρώνει με τριήμερα - Μην κουνάτε το δάχτυλο στους πολίτες

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Πελώνη: Ο Μητσοτάκης χαλαρώνει με τριήμερα - Μην κουνάτε το δάχτυλο στους πολίτες
"Αντί να συνεχίσει λοιπόν η κυβέρνηση την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ καλό θα ήταν έστω και τώρα να κάνει τα αυτονόητα, όπως η συνταγογράφηση των τεστ και η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

«Ο μόνος που χαλαρώνει με τριήμερα εδώ και ένα χρόνο είναι ο κ. Μητσοτάκης. Οι πολίτες δυστυχώς δεν απολαμβάνουν αυτό το δικαίωμα ακριβώς λόγω της πολιτικής της κυβέρνησής του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Αρ. Πελώνη.
«Αντί να συνεχίσει λοιπόν η κυβέρνηση την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ καλό θα ήταν έστω και τώρα να κάνει τα αυτονόητα, όπως η συνταγογράφηση των τεστ και η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Σταματήστε να κουνάτε το δάκτυλο στους πολίτες που είναι σε απόγνωση από τις αποτυχίες σας, το όργιο καταστολής και έστω για μια φορά αναλάβετε τις ευθύνες σας», καταλήγει.
Σημειώνεται ότι η κ. Πελώνη σε δήλωσή της νωρίτερα την Κυριακή 14/3 ανέφερε, μεταξύ άλλων,  ότι "υστερα από μια δύσκολη εβδομάδα και ενώ το τριήμερο αυτό ήταν ευκαιρία να χαμηλώσουν οι τόνοι και να χαλαρώσουν οι πολίτες με τις οικογένειές τους, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε 31 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.
Η υποκρισία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ξεπερνά και τον χειρότερο εαυτό της".


 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης