Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Δημοκρατικοί Γερουσιαστές ζητούν από τον Cuomo να παραιτηθεί, μετά τα σεξουαλικά σκάνδαλα

ΗΠΑ: Δημοκρατικοί Γερουσιαστές ζητούν από τον Cuomo να παραιτηθεί, μετά τα σεξουαλικά σκάνδαλα
O κυβερνήτης έχασε την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Πολιτείας, λένε γερουσιαστές των Δημοκρατικών
Σχετικά Άρθρα

Πυρά και εκ των έσω δέχεται ο κυβερνήτης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo.
Οι γερουσιαστές των Δημοκρατικών Chuck Schumer και Kirsten Gillibrand κάλεσαν τον Cuomo να παραιτηθεί, λέγοντας πως έχασε την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Νέας Υόρκης, λόγω των ισχυρισμών για σεξουαλικό παράπτωμα.

Η συγγνώμη του Cuomo

Κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ο Cuomo ζήτησε εκ νέου συγγνώμη την προηγούμενη εβδομάδα, σημειώνοντας ωστόσο πως δεν πρόκειται να «παραιτηθεί», στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις τριών γυναικών που τον κατηγορούν για άσεμνη συμπεριφορά.
«Τώρα καταλαβαίνω πως ενήργησα με έναν τρόπο που έκανα ανθρώπους να αισθάνονται άβολα.
Δεν το έκανα επίτηδες και ζητώ ειλικρινή και βαθύτατη συγγνώμη», είπε σε συνέντευξη Τύπου ο 63χρονος Δημοκρατικός κυβερνήτης, ένας από τους ισχυρότερους κυβερνήτες των αμερικανικών Πολιτειών.
«Νιώθω άβολα γι’ αυτό και ειλικρινά ντρέπομαι γι’ αυτό», τόνισε.
Κάλεσε και πάλι τους Νεοϋορκέζους να «περιμένουν για να σχηματίσουν γνώμη» τα αποτελέσματα της έρευνας της εισαγγελίας της Νέας Υόρκης για τις καταγγελίες, σημειώνοντας πως θα συνεργαστεί πλήρως με την εισαγγελέα Leticia James στην έρευνά που, άρχισε η εισαγγελία της πολιτείας ύστερα από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης