Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπούγας για Παππά: Η δωροληψία προκύπτει από έγγραφα, μαρτυρικές καταθέσεις και e-mails

Μπούγας για Παππά: Η δωροληψία προκύπτει από έγγραφα, μαρτυρικές καταθέσεις και e-mails
Ο γγ της ΚΟ της ΝΔ ανέφερε ότι εάν δεν υπάρξει κατηγορητήριο μέχρι τον Ιούνιο ή μέχρι το Σεπτέμβιο τα αδικήματα θα παραγραφούν

Για ικανές ενδείξεις που επιβάλλουν την άσκηση ποινικής δίωξης για το κακούργημα της δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου κάνει λόγο ο γγ της ΚΟ της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας, αναφερόμενος στο αίτημα της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Νίκο Παππά.
«Μετά από μελέτη της δικογραφίας και αξιολόγηση του υφιστάμενου αποδεικτικού υλικού, κρίνουμε ότι εις βάρος του πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, προκύπτουν ικανές ενδείξεις που επιβάλλουν την άσκηση ποινικής δίωξης για το κακούργημα της δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση» δήλωσε μιλώντας στον Σκάι 100,3.
Η δωροληψία προκύπτει από έγγραφα, μαρτυρικές καταθέσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαβιβαστήκαν στην Βουλή από την Δικαιοσύνη, τόνισε ο κ. Μπούγας.
Έχουμε και άλλες μαρτυρίες εκτός του κ. Καλογρίτσα αλλά και mail, υπάρχουν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία που συγκλίνουν στην άποψη ότι δεν μπορούν να μείνουν αδρανή, ανέφερε επίσης ο κ. Μπούγας.
Τέλος, ο κ. Μπούγας τόνισε ότι εάν δεν υπάρξει κατηγορητήριο μέχρι τον Ιούνιο ή μέχρι το Σεπτέμβιο τα αδικήματα θα παραγραφούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης