Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk (Tesla): Τι θέλει να επιτύχει με τη νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Tesla Engage

Musk (Tesla): Τι θέλει να επιτύχει με τη νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Tesla Engage

Η Tesla αναμένεται να χρησιμοποιήσει τη νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να εξυπηρετήσει τα επιχειρηματικά της σχέδια όπως στην περίπτωση των φορτιστών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, σχολιάζεται στο δημοσίευμα του CNBC

Σχετικά Άρθρα

Μία νέα πλατφόρμα κοινωνική δικτύωσης με την ονομασία Tesla Engage, ξεκίνησε η Tesla την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 εν μέρει εν μέρει για να ωθήσει τους πελάτες να αναλάβουν δράση που ωφελεί την εταιρεία ηλεκτροκίνητων οχημάτων του Elon Musk, σύμφωνα με σχόλιο σε δημοσίευμα του CNBC.

Κοινότητα

Την ώρα που η Tesla Engage αποτελεί κατά βάση μια συνέχεια των διαδικτυακών προσπαθειών οικοδόμησης της κοινότητας χρηστών γύρω από τις δταστηριότητες της εταιρείας, αντιπροσωπεύει μια πιο συγκεντρωποιημένη προσέγγιση όσον αγορά την οργάνωση των funs της και των μελών των επίσημων συλλόγων ιδιοκτητών των προϊόντων της Tesla για σκοπούς που εξυπηρετούν την πολιτική της εταιρείας, επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Το fun club

Η βάση των θαυμαστών της Tesla είναι επίζηλη για όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες ανά τον κόσμο.
Ενώ καλλιεργήθηκε στα πρώτα χρόνια της εταιρείας, η βάση των οπαδών κατέγραψε ραγδαία αύξηση και εξαιτίας της αδιάλειπτης εμπλοκής του CEO Elon Musk σε έναν διάλογο με εχθρούς και φίλους στο διαδίκτυο, ιδίως στο Twitter και το YouTube.
 
Πολιτισμικό φαινόμενο

Οι οπαδοί της Tesla σήμερα είτε διαφημίζουν ηχηρά τα προϊόντα της εταιρείες ως ικανοποιημένοι πελάτες είτε αγοράζουν μετά μανίας τις μετοχές της, - ενώ είναι δυνατόν πλέον η εταιρεία να προσεγγισθεί ως ένα πολιτισμικό φαινόμενο.
Πρόκειται για θαυμαστές του Elon Musk, λάτρεις των αυτοκινήτων που επιθυμούν να οδηγούν ένα όχημα Tesla και άλλους που θέλουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα οδηγώντας ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο είτε εγκαθιστώντας ηλιακά πάνελ της εταιρείας.

Εμπλοκή

Η ομάδα δημοσίων σχέσεων της εταιρείας έγραψε, σε μια ανάρτηση που περιγράφει την τελευταία προσπάθειά τους:
«Το Tesla Engage είναι μια νέα πλατφόρμα τόσο για την ομάδα δημόσιων σχέσεων της Tesla όσο και για το Tesla Owner's Clubs.
. Στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ψηφιακή βάση για όλη τη δουλειά μας και να διευκολύνει τα μέλη της κοινότητας της Tesla να μάθουν τι σκεφτόμαστε, να αναλάβουμε ουσιαστική δράση και να παραμείνουμε σε επαφή.
Ελπίζουμε να συμμετάσχετε στο εγχείρημα με το να εμπλακείτε», σημειώνεται.

Χρεώσεις EV

Ορισμένα από τα ζητήματα που παρουσιάστηκαν στο Tesla Engage κατά την κυκλοφορία περιλαμβάνουν ενδεικτικά:
Η αλλαγή στους κανόνες χρέωσης σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης EV στον Καναδά
Επί του παρόντος στον Καναδά, η χρέωση για τη φόρτιση από EV γίνεται ανά λεπτό ή ώρα.
Πολλοί οδηγοί Tesla θέλουν οι χρεώσεις να γίνονται με βάση την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και όχι το χρόνο φόρτισης.

Φιλανθρωπίες

Επίσης Tesla ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες να κάνουν δωρέεες μια πλήθος φιλανθρωπικές οργανώσεις στην πολιτεία που φιλοξενεί το δεύτερο εργοστάσιο αυτοκινήτων της Tesla και τις εγκαταστάσεις SpaceX Boca Chica.
Οι δωρεές έχουν στοχο να βοηθήσει τους πολίτες στο Τέξας να ανακάμψουν από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα και η ενεργειακή κρίση που προεκυψε έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα να κάνει την Tesla, νεοφερμένη στην πολιτεια, να αποκτήσει ένα εξαιρετικό δημόσιο προφίλ.

Απευθείας πωλήσεις

Σε μια ανάρτηση που απευθύνεται στην κοινότητα της Tesla στη Νεμπράσκα, η εταιρεία καλεί τους κατοίκους να ωθήσουν τους τοπικούς αξιωματούχους να αλλάξουν νόμους που απαγορεύουν στην Tesla και σε άλλους να πωλούν οχήματα απευθείας στους καταναλωτές, δηλαδή χωρίς να λειτουργούν αντιπροσωπεία στην πολιτεία.
Η Tesla αναμένεται να αποσυρθεί από τα προηγούμενα Tesla Forums στις 15 Μαρτίου 2021.
τεσλ.PNG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης