Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Κουφοντίνας έγινε πρόβλημα της αντιπολίτευσης - Διαφωνίες εκ των έσω για τον τρομοκράτη

Ο Κουφοντίνας έγινε πρόβλημα της αντιπολίτευσης - Διαφωνίες εκ των έσω για τον τρομοκράτη
To θέμα του Δημήτρη Κουφοντίνα δεν φέρνει μόνο σε σύγκρουση την κυβέρνηση με την αξιωματική αντιπολίτευση
Σχετικά Άρθρα

To θέμα του Δημήτρη Κουφοντίνα δεν φέρνει μόνο σε σύγκρουση την κυβέρνηση με την αξιωματική αντιπολίτευση.
Βασικά αποδεικνύεται μέχρι τώρα ότι δεν είναι ουσιαστικά πρόβλημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού έχει αποφασίσει εδώ και καιρό την στάση του απέναντι στο ζήτημα Κουφοντίνα.
Ουσιαστικά το ζήτημα του καταδικασμένου τρομοκράτη έχει αναχθεί σε πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ.
Μετά την απίστευτη ατάκα Δρίτσα ότι από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη φοβόντουσαν οι δεξιοί, η οποία για οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αιτία διαγραφής, ο Αλέξης Τσίπρας συνειδητοποιεί ότι το ζήτημα Κουφοντίνα ακουμπάει και το ίδιο του το κόμμα. Και όχι μόνο αφού φαίνεται ότι διχάζει και πολλά στελέχη που καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να ταυτιστούν με την τρομοκρατία.
Ειδικά όσα στελέχη προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ δεν αισθάνονται άνετα με την στάση του κόμματος.
Ήδη, μετά από παρέμβαση Τσίπρα, ο Θανάσης Δρίτσας μαζεύτηκε αλλά φαίνεται ότι ο «Κουφοντίνας κάνει ζημιά σε όλους».
Από εκεί και πέρα, και στο ΚΙΝΑΛ υπάρχουν φαινόμενα που δεν συμφωνούν με την στάση της ηγεσίας του κόμματος απέναντι στο θέμα Κουφοντίνα.
Ήδη ο Ανδρέας Λοβέρδος διαφώνησε με την στάση του κόμματος και ζήτησε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην υπαναχωρήσει από την θέση της.
Αυτό έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με την τακτική της Φώφης Γεννηματά η οποία με την επίσημη δήλωση του ΚΙΝΑΛ «φλέρταρε» επικίνδυνα με τον ΣΥΡΙΖΑ και απογοήτευσε τον κεντρώο κόσμο που έχει πάρει ξεκάθαρη στάση απέναντι στο ζήτημα Κουφοντίνα εδώ και καιρό.
Στην ίδια στάση μη υποχώρησης απέναντι στον Κουφοντίνα έχει προσχωρήσει και ο Μιχάλης Κατρίνης αλλά και άλλα στελέχη του ΚΙΝΑΛ.
Εν ολίγοις, στην προσπάθεια να χτυπήσουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη για ένα αυτονόητο ζήτημα, νομικής αρχής και ηθικής, ότι «το Κράτος δεν συνομιλεί και δεν κάνει χάρη σε τρομοκράτες», τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης βρέθηκαν απολογούμενα στο ευρύ κοινό, στον απλό κόσμο που δεν θέλει φλερτ με την τρομοκρατία και ειδικά με αμετανόητους τρομοκράτες.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης