Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης κατά Τσίπρα για Κουφοντίνα: Κόμμα του περιθωρίου ο ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης κατά Τσίπρα για Κουφοντίνα: Κόμμα του περιθωρίου ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο Τσίπρας έκανε τα χατίρια του Κουφοντίνα, δεν θα κάνει το ίδιο ο Μητσοτάκης, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
Στην υπόθεση Κουφοντίνα και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM 90,1.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σχολιάζοντας την επικαιρότητα ο κ. Γεωργιάδης είπε για την υπόθεση Κουφοντίνα και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ: «To 2015 έκανε απεργία πείνας για να μην πάει στον Κορυδαλλό, το 2021 κάνει απεργία πείνας για να πάει στον Κορυδαλλό. Αντί να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη, βάζει τους μπαχαλάκηδες να σπάνε τα καταστήματα και να κάνουν πορείες. Να τον χαίρεται ο κύριος Τσίπρας».
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Ως πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τα χατίρια του Κουφοντίνα. Το ίδιο ονειρεύεται να του κάνει τα χατίρια ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μόνο που ο Μητσοτάκης δεν είναι Τσίπρας».
«Και η ταύτιση Τσίπρα - Κουφοντίνα και ο Πολάκης επιβεβαιώνουν αυτό που πάντα πίστευα και πάντα έλεγα: ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα του περιθωρίου. Συγκυρία τον έφερε στην εξουσία. Ποια συγκυρία; Ο πόνος του ελληνικού λαού μετά τη χρεοκοπία του '10 και τα αναγκαστικά σκληρά μέτρα που έλαβαν  οι τότε κυβερνήσεις».

H ισχύς του Τσίπρα γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2008

Επίσης σημείωσε: «Ο Δεκέμβριος του 2008 ήταν ένα σημείο καμπής του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Στην πραγματικότητα η πολιτική ισχύς του κυρίου Τσίπρα, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του '08. Μόνο που σήμερα δεν είμαστε στον Δεκέμβριο του '08 . Οι συνθήκες στην κοινωνία είναι εντελώς διαφορετικές. Αν περιμένει ο κύριος Τσίπρας έναν δεύτερο Δεκέμβριο για να ξαναφουντώσει πολιτικά, προφανώς κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Η ελληνική κοινωνία έχει ωριμάσει, έχει απομακρυνθεί πια από όλα αυτά. Δεν υπάρχει σήμερα κανένα παλλαϊκό αίτημα υπέρ Κουφοντίνα».
Για τις δηλώσεις του κ. Κοντονή ο υπουργός ανέφερε: «Ο κύριος Κοντονής έκανε χθες μία πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία, για την οποία ευελπιστώ ότι κάποιος εισαγγελέας θα ενδιαφερθεί να ασχοληθεί. Είπε ότι στην αλλαγή του Ποινικού Κώδικα επί ΣΥΡΙΖΑ, η μείωση των ποινών σε ορισμένα αδικήματα υπέκρυπτε σκοπιμότητα και μάλιστα δήλωσε διατεθειμένος να μιλήσει για συγκεκριμένες υποθέσεις εάν κληθεί από τις αρχές. Αυτή είναι μία τελείως διαφορετική οπτική. Η ψήφιση του Ποινικού Κώδικα από τον Τσίπρα δεν είναι πια πολιτική απόφαση αλλά είναι προϊόν συναλλαγής, είτε πολιτικής, είτε άλλης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης