Πολιτική

Πιερρακάκης: Έτοιμη η εφαρμογή με το sms στο 13032 για το λιανεμπόριο

Πιερρακάκης: Έτοιμη η εφαρμογή με το sms στο 13032 για το λιανεμπόριο
Αυτή την εβδομάδα θα περάσουμε το 1 εκατομμύριο εμβολιασμούς είπε ο κ.Πιερρακάκης
Σχετικά Άρθρα
Τη θέση πως είναι έτοιμη η εφαρμογή με το sms στον πενταψήφιο αριθμό 13032 και με περιορισμό χρόνου που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για το λιανεμπόριο διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Μεταρρύθμισης, Κ. Πιερρακάκης.
«Το εργαλείο είναι έτοιμο, υπάρχει πολύ ισχυρή πιθανότητα να εφαρμοστεί στο λιανεμπόριο όπως έχει συζητηθεί, αλλά από κει και πέρα για το αν και πώς θα εφαρμοστεί θα το δούμε στην πορεία.
Θα πρέπει κάποιος να δει τι συμβαίνει με την επιδημιολογική καμπύλη στην Αττική, σε όλη την χώρα, οπότε όλα αυτά αξιολογούνται κάθε μέρα, κάθε στιγμή» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Πιερρακάκης.
Σχετικά με τους εμβολιασμούς ο κ.Πιερρακάκης εκτίμησε ότι το σύστημα λειτουργεί πολύ καλά, αναφέροντας πως αυτήν την εβδομάδα, θα περάσουμε το 1 εκατομμύριο εμβολιασμούς.
«Έχουμε καταφέρει να ακουμπάμε τους 30.000 εμβολιασμούς την ημέρα.
Η εμβολιαστική αλυσίδα που στήθηκε από το μηδέν δουλεύει αρτιότατα.
Ο επιχειρησιακός μας στόχος ήταν, όταν έρχονται τα εμβόλια, να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο» τόνισε ο υπουργός, υποστηρίζοντας για τις βεβαιώσεις εμβολιασμού ότι πρόκειται για εργαλείο διευκόλυνσης, όχι περιορισμού.
«Για παράδειγμα για κάποιον που θέλει να ταξιδέψει να περνά τα σύνορα πιο εύκολα.
Κι αυτό είναι σημαντικό για να έχουμε μια επανεκκίνηση των ταξιδιών, του τρόπου με τον οποίο δουλεύαμε και ταξιδεύαμε πριν από τον ιό» επεσήμανε ο υπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης