Κοινωνία

Γώγος: Πιθανό να χρειαστεί μια εβδομάδα παράταση στο lockdown

Γώγος: Πιθανό να χρειαστεί μια εβδομάδα παράταση στο lockdown
Είμαστε σε μια βαθιά κόκκινη περίοδο, κρίσιμο το 15νθήμερο είπε ο κ.Γώγος
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως είναι πιθανό να χρειαστεί ακόμα μια εβδομάδα παράταση στο lockdown της Αττικής διατύπωσε ο καθηγητής Παθολογίας, Χ. Γώγος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γώγος είπε πως υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση και παράλληλα έχουμε και την επιβάρυνση του συστήματος υγείας.
«Ο χειρότερος δυνατός συνδυασμός αυτή την στιγμή στην Αττική» τόνισε ο κ.Γώγος, ο οποίος ανέφερε ότι αυτή η περίοδος είναι βαθιά κόκκινη περίοδος και ότι είναι κρίσιμο αυτό το 15νθήμερο.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι υπάρχει θέμα με την τήρηση των μέτρων και έκανε έκκληση για την σωστή εφαρμογή τους, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για άνοιγμα δραστηριοτήτων από τις 15 Μαρτίου και μετά.

Λιανεμπόριο πρώτα

Όπως είπε,από τα πρώτα που θα ανοίξουν είναι το λιανεμπόριο καθώς είναι το λιγότερο επιβαρυντικό ενώ σημείωσε πως όσο υπάρχει ο κορωνοιός θα μας απασχολούν οι μεταλλάξεις.
Ερωτηθείς για την Τσικνοπέμπτη είπε πως θα ήταν καλό να κάνουμε μόνοι μας λόγω της οικογενειακής διασποράς ενώ σχετικά με το Πάσχα δήλωσε ότι μπορεί να ανοίξουν οι εκκλησίες τότε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης