Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Πάσχα με αποστάσεις, μάσκες και μέτρα - Διπλή μάσκα, όχι παντού και πάντα

Παγώνη: Πάσχα με αποστάσεις, μάσκες και μέτρα - Διπλή μάσκα, όχι παντού και πάντα
Για "Πάσχα με αποστάσεις, με μάσκες και με μέτρα" έκανε λόγο η Μ. Παγώνη
Σχετικά Άρθρα

«Πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα, διότι βλέπετε ότι η αγορά είναι κλειστή, τα μαγαζιά είναι κλειστά. Πρέπει να συνεχίσουμε, μέχρι να αυξηθεί το ποσοστό των εμβολιασμών», τόνισε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) και αντιπρόεδρος ΟΕΝΓΕ, Ματίνα Παγώνη.
Η κ. Παγώνη μιλώντας στον ΑΝΤ1, για την Τσικνοπέμπτη είπε χαρακτηριστικά πως "βάζουμε να ψήσουμε στο μπαλκόνι μας, μόνοι μας, θα βάλουμε να ακούσουμε και κανένα τραγούδι και θα περάσει η ημέρα αυτή".
Για την Καθαρά Δευτέρα ανέφερε ότι «δεν μπορούμε να πάμε όλοι στου Φιλοπάππου για να πετάξουμε χαρταετούς, διότι θα υπάρξει συνωστισμός και συνωστισμός σημαίνει κορωνοϊός», ενώ σχετικά με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου σημείωσε ότι " δεν μπορεί να γίνει διότι σημαίνει συνωστισμός".

Για το Πάσχα

Θα περάσουμε «Πάσχα με αποστάσεις, με μάσκες και με μέτρα", είπε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη και εξήγησε ότι "απαιτείται μεγάλη προσοχή, διότι ακόμη δεν θα έχουν προχωρήσει πάρα πολύ οι εμβολιασμοί".
Πρόσθεσε αναφορικά με τις μετακινήσεις ότι "μέχρι τότε θα δούμε πως θα είναι τα κρούσματα και αν οι συνθήκες θα επιτρέψουν τις μετακινήσεις από μια περιφερειακή ενότητα στην άλλη».

Για διπλή μάσκα

"Διπλή μάσκα, όχι παντού και πάντα", ανέφερε η κ. Παγώνη και ξεκαθάρισε ότι "δεν βάζουμε δύο χειρουργικές μάσκες, διότι στα πλαϊνά υπάρχουν κενά. Βάζουμε μια χειρουργική και από πάνω μια υφασμάτινη".
Όπως η ίδια εξήγησε, "μονή μάσκα βάζουμε όταν κυκλοφορούμε στον δρόμο και διπλή όπου υπάρχει μεγάλος συνωστισμός, όπως στα μέσα μαζικής μεταφοράς".

Για τα εμβόλια

Έρχονται καλά νέα σε ότι αφορά τα εμβόλια διάφορων εταιρειών τόνισε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, η οποία έκανε αναφορά και σε ένα ισραηλινό σκεύασμα σε μορφή σπρέι, που μελετάται, το οποίο φαίνεται ότι μειώνει την επιβάρυνση του οργανισμού που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης