Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοβαρή επιδείνωση της υγείας του Κουφοντίνα – Τι αναφέρει το νοσοκομείο Λαμίας

Σοβαρή επιδείνωση της υγείας του Κουφοντίνα – Τι αναφέρει το νοσοκομείο Λαμίας
Ο καταδικασμένος εκτελεστής της 17Ν νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας
Σχετικά Άρθρα

Για 11η μέρα παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, η κατάσταση υγείας του οποίου επιδεινώθηκε.
Σε ανακοίνωση του νοσοκομείου, αναφέρει πως το προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της άρνησης του Δημήτρη Κουφοντίνα να σιτιστεί και να λάβει υγρά και σε εκτέλεση της εισαγγελικής παραγγελίας, «προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών».

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Ενημερώνουμε ότι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02- 2021.
Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.
Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης