Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας: Ο Λιγνάδης είναι ιδιαίτερα ιδιοφυής άνθρωπος - Ήταν ψύχραιμος όταν άκουσε ότι θα προφυλακιστεί

Κούγιας: Ο Λιγνάδης είναι ιδιαίτερα ιδιοφυής άνθρωπος - Ήταν ψύχραιμος όταν άκουσε ότι θα προφυλακιστεί
Ο μόνος που έχει καταστραφεί για όλη του τη ζωή είναι ο πιο χαρισματικός», ανέφερε ο συνήγορός του Λιγνάδη
Σχετικά Άρθρα

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν «πολύ ψύχραιμος και πολύ συνειδητοποιημένος» όταν άκουσε την απόφαση προφυλάκισής του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, που σημείωσε ότι περισσότερο στενοχωρημένος και σοκαρισμένος ήταν ο ίδιος.
Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε στο MEGA ότι ο εντολέας του είναι ένας «ιδιαίτερα ιδιοφυής άνθρωπος» που έχει «αποστηθίσει» τη δικογραφία, η οποία είναι πολύ μικρή και θεωρεί ότι υπάρχει σχέδιο με στόχο τον ίδιο.
«Καμία εξυγίανση δεν θα γίνει στον χώρο του θεάτρου.
Ο μόνος που έχει καταστραφεί για όλη του τη ζωή είναι ο πιο χαρισματικός», ανέφερε ο συνήγορός του.

Παράλληλα, επανέλαβε τους ισχυρισμούς ότι ο κ. Λιγνάδης δεν ήταν ούτε μία ημέρα στην Αθήνα το 2010, κατά την περίοδο που αφορά η πρώτη καταγγελία, ενώ επικαλέστηκε εκ νέου μάρτυρες και φωτογραφίες, που δείχνουν ότι τον Αύγουστο του 2015 βρίσκονταν στην Ιθάκη.

Αιχμές για τους καταγγέλλοντες

Επιπροσθέτως, άφησε αιχμές για τους καταγγέλλοντες, λέγοντας «πώς μπορεί να πιστέψει κανείς κάποιον που μένει στη Σουηδία, το Βερολίνο, την Αίγυπτο» και δεν προσήλθαν οι ίδιοι στα δικαστήρια για την καταγγελία, αλλά οι δικηγόροι τους.
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Κούγιας επανέλαβε ότι θα προσφύγει κατά της απόφασης προσωρινής κράτησης, εις βάρος του κ. Λιγνάδη, έχοντας πρώτα ενισχύσει τη δικογραφία με νέα αποδεικτικά στοιχεία και μάρτυρες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης