Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου καλούνται Κούγιας και Βλάχος

Στο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου καλούνται Κούγιας και Βλάχος
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβούλιο καλεί τους δύο δικηγόρους για εξηγήσεις έπειτα από τρεις αναφορές που έφτασαν στον ΔΣΑ
Σχετικά Άρθρα

Το πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καλεί τους Αλέξη Κούγια και Γιάννη Βλάχο για εξηγήσεις, μετά από δηλώσεις που έκαναν στη σκιά της υπόθεσης του κατηγορούμενου σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβούλιο καλεί τους δύο δικηγόρους για εξηγήσεις έπειτα από τρεις αναφορές που έφτασαν στον ΔΣΑ.

Οι δηλώσεις Κούγια - Η δημοσιοποίηση της δικογραφίας 

Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας καλείται να παρέχει εξηγήσεις για δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με την επίμαχη υπόθεση, ενώ ο Γιάννης Βλάχος, που εκπροσωπεί τον 25χρονο μηνυτή, για δημοσιοποίηση περιεχομένου της δικογραφίας.

Με βάση τη διαδικασία, τα πειθαρχικά όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θα αποφασίσουν μετά τις εξηγήσεις εάν θα ασκήσουν ή όχι πειθαρχικές διώξεις σε βάρος των δύο δικηγόρων.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη και ο κ. Βλάχος έχει εντολέα του μηνυτή του κ. Λιγνάδη.
Το πειθαρχικό συμβούλιο θα εξετάσει εάν οι δύο δικηγόροι παραβίασαν τον Κώδικα περί Δικηγόρων και τον Δικηγορικό Κώδικα δεοντολογίας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης