Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξαδάκτυλος: Ενδεχομένως από 1η Μαρτίου να ξανανοίξουν κάποιες δραστηριότητες

Εξαδάκτυλος: Ενδεχομένως από 1η Μαρτίου να ξανανοίξουν κάποιες δραστηριότητες

«Oι ΜΕΘ θα κρίνουν την άρση των μέτρων», ανέφερε ο Αθ. Εξαδάκτυλος

Σχετικά Άρθρα

«Ενδεχομένως από 1η Μαρτίου να υπάρξει επαναλειτουργία κάποιων δραστηριοτήτων», τόνισε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, σημειώνοντας ότι «οι ΜΕΘ θα κρίνουν την άρση των μέτρων».
Ο κ. Εξαδάκτυλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι «μέσα στη βδομάδα θα δούμε μια σταθεροποίηση και μια μείωση των κρουσμάτων προς το τέλος της βδομάδας».
Αναφορικά με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια, ο κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε ότι δεν έχουμε φτάσει στο σημείο αυτό της ανοσίας του πληθυσμού με το εμβόλιο, ώστε να αρχίσουν να επιτρέπονται οι μετακινήσεις των εμβολιασμένων από νομό σε νομό.

Για εμβολιασμούς

Ο κ. Εξαδάκτυλος εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά τους εμβολιασμούς και σημείωσε πως «έχουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε και το Ισραήλ».
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «εφόσον υπάρχει επάρκεια των εμβολίων και με τις αυξημένες δόσεις που αναμένονται, θα τελειώσουμε πολύ πιο γρήγορα».

Για το Πάσχα

Δεν θα είναι όπως πέρσι που δεν χτύπησαν οι καμπάνες, αλλά ούτε όπως πρόπερσι που τα ρεπορτάζ έδειχναν κοσμοπλημμύρες στις εκκλησίες το Πάσχα, αλλά «κάπου ενδιάμεσα», σημείωσε ο κ. Εξαδάκτυλος.
Τέλος, σχετικά με τον τουρισμό το καλοκαίρι, ο κ. Εξαδάκτυλος υπογράμμισε ότι δεν ήταν η αιτία διασποράς του ιού και πρόσθεσε ότι φέτος το καλοκαίρι «είμαστε πιο αισιόδοξοι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης