Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτη ανατροπή: O Τσιτσιπάς κέρδισε τον Nadal και πρόκριση στους "4" του Australian Open

Απίστευτη ανατροπή: O Τσιτσιπάς κέρδισε τον Nadal και πρόκριση στους
Απίθανη ανατροπή από τον Στέφανο Τσιτσιπά κόντρα στον σπουδαίο Ισπανό Rafael Nadal

Απίθανη ανατροπή από τον Στέφανο Τσιτσιπά κόντρα στον σπουδαίο Ισπανό Rafael Nadal και πρόκριση στους «4» του Australian Open!

Ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε από το 0-2 (3-6, 2-6), νίκησε με 3-2 σετ (7-6, 6-4) και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Το 5o σετ κρίθηκε ως εξής: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, 3-4, 4-4, 4-5, 6-5, 7-5!

Τα πάντα κρίθηκαν στο 5ο και τελευταίο σετ, εκεί όπου ο Tσιτσιπάς με σωστή τακτική και ψυχραιμία στα χτυπήματά του φρίντιζε να κρατά το σερβίς του.
Στο 11ο game βρήκε την ευκαιρία να «σπάσει» ξανά το σερβίς του Ισπανού, και στο δικό του έστω και με φινάλε θρίλε και μετά από τρία σετ πόιντς κατάφερε να κάνει το 7-5 και απόλυτα δικαιολογημένα να πανηγυρίσει σα μικρό παιδί.

Το «εισιτήριο» για την τετράδα ήταν δικό του (για δεύτερη φορά στη Μελβούρνη) και απέναντι στον Medvedev (Παρασκευή 19/02) θα ψάξει για μία ακόμη υπέρβαση που θα τον στείλει στον μεγάλο τελικό του Australian Open, για πρώτη φορά στην καριέρα του.
Να σημειωθεί ότι η σημερινή ήταν η δεύτερη νίκη του Τσιτσιπά επί του 35χρονου Ισπανού των 20 τίτλων Grand Slam, σε οκτώ αναμετρήσεις που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι (η πρώτη ήταν στον ημιτελικό του τουρνουά Masters της Μαδρίτης, το 2019).

tsitsipas_33.jpg

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης