Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το παρασκήνιο πίσω από την «παράλυση» γιατρού μετά το εμβόλιο για κορωνοϊό - Τι καταγγέλλει ο Βασιλακόπουλος

Το παρασκήνιο πίσω από την «παράλυση» γιατρού μετά το εμβόλιο για κορωνοϊό - Τι καταγγέλλει ο Βασιλακόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του καθηγητή Πνευμονολογίας, ο γιατρός εξετάστηκε και δεν παρουσίασε καμία παράλυση

Σοβαρά ερωτήματα εγείρονται μετά το νέο περιστατικό παράλυσης μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό στην Κέρκυρα.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο γιατρός ο οποίος φέρεται ότι παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό, είναι ο ίδιος ο οποίος παραβίασε τη σειρά προτεραιότητας για τους εμβολιασμούς στην Κέρκυρα, και τον αντικατέστησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο εν λόγω γιατρός νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο του νησιού, με τους γιατρούς να αναζητούν εάν τα συμπτώματα του ασθενούς σχετίζονται με το εμβόλιο το οποίο έκανε με την ΕΔΕ που διατάχθηκε σε βάρος του.
Από την πλευρά του, πάντως, ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, δεν άφησε καμία αμφιβολία για την ασθένεια του γιατρού.
«Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο.
Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων.
Οι πληροφορίες μου λένε ότι ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση.
Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)» δήλωσε μιλώντας στον Σκάι.
«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του... κόπηκαν τα πόδια», υποστήριξε ο κ. Βασιλακόπουλος.
Σύμφωνα, πάντως, με τον κ. Βασιλακόπουλο, ο ιδιοκτήτης του τοπικού μέσου ενημέρωσης που αποκάλυψε την ασθένεια του γιατρού είναι ο ίδιος που εμβολιάστηκε κατά παρέκκλιση της σειράς που έχει ορίσει η αρμόδια επιτροπή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης