Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ταραντίλης: Δράσαμε προληπτικά με το κλείσιμο της εθνικής οδού – Υπάρχει πλήρης κινητοποίηση

tags :
Ταραντίλης: Δράσαμε προληπτικά με το κλείσιμο της εθνικής οδού – Υπάρχει πλήρης κινητοποίηση
Στα 5,9 δις ευρώ τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2021 είπε ο κ.Ταραντίλης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως η κυβέρνηση έδρασε προληπτικά διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρ. Ταραντίλης αναφερόμενος στο κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.
«Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση για την αποτροπή και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται από την κακοκαιρία.
Πραγματοποιούνται αλλεπάλληλες συσκέψεις και αναπτύσσονται όλες αυτές οι αναγκαίες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τις περιφέρειες και τους δήμους» υποστήριξε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ.Ταραντίλης, ο οποίος σχετικά με το κλείσιμο της εθνικής οδού, υπογράμμισε πως «προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια των πολιτών».
«Ο κρατικός μηχανισμός είναι πανέτοιμος, δουλεύει συνεχώς για να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα στην επικράτεια» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στις ηλικίες 20 – 60 ετών τα περισσότερα κρούσματα

Αναφερόμενος στην επιδημία του κορωνοϊού, ο κ.Ταραντίλης είπε ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.
«Η νοσηρότητα είναι αυξημένη στην ηλικιακή ομάδα 20-60 ετών, στους συμπολίτες μας με τη μεγαλύτερη κινητικότητα.
Εντείνονται οι έλεγχοι σε δρόμους και χώρους εργασίας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος σχετικά με το σενάριο παράτασης του lockdown, είπε ότι «έχουμε δει πως όταν εφαρμόζεται ένα lockdown για 14-15 ημέρες και τηρούνται τα μέτρα, τα αποτελέσματα βελτιώνονται».
«Αυτό ελπίζουμε να γίνει και τώρα, για να προχωρήσουμε σε άνοιγμα κοινωνικών και οικονομικών δραστηριοτήτων» είπε ο κ.Ταραντίλης, ο οποίος αναφέρθηκε στα μέτρα για τη στήριξη επιχειρήσεων, εργαζόμενων και ανέργων επισημαίνοντας.

Στα 5,9 δις ευρώ τα μέτρα για τη στήριξη νοικοκυριών, επιχειρεήσεων

«Καθώς οι περιορισμοί οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων συνεχίζονται η κυβέρνηση διευρύνει τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων, εργαζομένων και ανέργων.
Ήδη το συνολικό κόστος των μέτρων που έχουν ληφθεί για το πρώτο τρίμηνο του έτους διαμορφώνεται στα 5,9 δισεκατομμύρια ευρώ» είπε ο κ.Ταραντίλης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης