Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Που στην Ευρώπη κλείνουν αιφνιδιαστικά τις εθνικές οδούς για ένα γνωστό καιρικό φαινόμενο;

ΚΙΝΑΛ: Που στην Ευρώπη κλείνουν αιφνιδιαστικά τις εθνικές οδούς για ένα γνωστό καιρικό φαινόμενο;
Αποκαλύπτεται η αδυναμία της κυβέρνησης αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής
Σχετικά Άρθρα

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για την απόφαση να κλείσει αιφνιδιαστικά την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο διερωτάται που αλλού στην Ευρώπη κλείνουν αιφνίδια τις εθνικές οδούς για ένα καιρικό φαινόμενο που είναι γνωστό εδώ και ημέρες.
«Η απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ και του Υπουργού Δημόσιας Τάξης να κλείσει την κεντρική συγκοινωνιακή αρτηρία της χώρας, την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, με αιτιολογία την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία σε χιλιάδες οδηγούς οι οποίοι δεν είχαν πληροφορηθεί τίποτα σχετικό.
Η έλευση της κακοκαιρίας ήταν, ωστόσο, γνωστή από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας και οι αρμόδιοι υπουργοί, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις τους, μας διαβεβαίωναν ότι ο κρατικός μηχανισμός ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει την «Μήδεια».
Στα σχέδιά τους, όμως, δεν περιλαμβανόταν το κλείσιμο της εθνικής οδού.
Ακόμη μια φορά η κυβέρνηση είναι απαράσκευη μπροστά στα καιρικά φαινόμενα.
Ακόμη μια φορά αποκαλύπτεται η αδυναμία της να έχει μια σταθερή πολιτική για την αντιμετώπιση των καταστροφών. Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα η κυβέρνηση κλείνει αιφνιδιαστικά τις εθνικές οδούς για να αντιμετωπίσει ένα εκ των προτέρων γνωστό καιρικό φαινόμενο;
Καλούμε την κυβέρνηση να ζητησει τουλάχιστον μια συγνώμη από τους πολίτες που δεν μπορούν να πάνε στις δουλειές τους, εξ αιτίας μιας απόφασης που λήφθηκε «έτσι χωρίς πρόγραμμα» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης