Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τι τρόπους πληρωμών αναζητούν για τα ταξίδια οι τουρίστες

tags :
Τι τρόπους πληρωμών αναζητούν για τα ταξίδια οι τουρίστες
Έρευνα του YouGov στη Βρετανία αποκάλυψε ότι το 34% ενδιαφέρεται να αγοράσουν μια ταξιδιωτική υπηρεσία και να την πληρώσουν στην πάροδο του χρόνου

Οι ταξιδιώτες, ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για νέους τόπους στις πληρωμές τους για διακοπές. Και για αρκετούς η τιμή ταξιδιού αποτελεί εμπόδιο στην κράτηση.
Αυτό δείχνουν στοιχεία από δημοσκοπήσεις καταναλωτών και ταξιδιωτικούς πράκτορες.
Έρευνα του YouGov στη Βρετανία αποκάλυψε ότι το 34% ενδιαφέρεται να αγοράσουν μια ταξιδιωτική υπηρεσία και να την πληρώσουν στην πάροδο του χρόνου.
“Όταν οι χώρες άρουν τους περιορισμούς στα ταξίδια, οι υποψήφιοι ταξιδιώτες θα αναζητήσουν περισσότερους τρόπους για να πληρώσουν και να αντέξουν οικονομικά – τα σχέδια διακοπών τους”, τόνισε η Εύα Σακούτε Στιούαρτ, επικεφαλής του παγκόσμιου τομέα Επικεφαλής Ταξιδιού και Τουρισμού στο YouGov.
Τόνισε δε ότι ήδη πολλές ταξιδιωτικές εταιρείες προσφέρουν ευέλικτες επιλογές πληρωμής και ανέφερε μία παρόμοια τάση στις ΗΠΑ.

Η τιμή εμπόδιο στην κράτηση

Τα δεδομένα της YouGov, διαπίστωσαν ότι για το 18% των Βρετανών η τιμή ταξιδιού αποτελεί εμπόδιο στην κράτηση.
“Για μερικούς ταξιδιώτες, η χρηματοδότηση διακοπών μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν έχουν κατά νου τις διακοπές και τα μέσα για να πληρώσουν αργότερα”, επισημαίνει η Εύα Σακούτε Στιούαρτ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης