Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Messaritis Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση έξι έργων συνολικής ισχύος 3MW

Messaritis Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση έξι έργων συνολικής ισχύος 3MW
Η Messaritis Ανανεώσιμες ολοκλήρωσε τη μελέτη, την προμήθεια εξοπλισμού και την κατασκευή έξι νέων έργων, συνολικής ισχύος 3MW

Η Messaritis Ανανεώσιμες ολοκλήρωσε τη μελέτη, την προμήθεια εξοπλισμού και την κατασκευή έξι νέων έργων, συνολικής ισχύος 3MW στην ευρύτερη ηπειρωτική χώρα και συγκεκριμένα στις περιοχές της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Εύβοιας και της Αττικής.
Οι εταιρίες που εμπιστεύτηκαν την υλοποίηση των έργων τους στην εταιρία είναι οι ΜΗΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., ΗΣΙΟΔΟΣ ΙΚΕ, ΩΘΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ A.Ε, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΕΝΙΣΗΣ Ο.Ε και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΗΓΑΣ.
Η Messaritis ολοκλήρωσε και παρέδωσε εμπρόθεσμα τα έργα αντιδρώντας άμεσα και αποτελεσματικά στις έκτακτες νομοθετικές τροποποιήσεις που έθεταν σε κίνδυνο το κλείδωμα της τιμής, εξασφαλίζοντας στους επενδυτές την τιμή πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας.
Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι επενδυτές έχουν ήδη εμπιστευτεί με πολυετή συμβάσεις τη λειτουργία και συντήρηση των έργων τους στην Messaritis καθώς η ολοκληρωμένη διαχείριση και το πανελλαδικό After Sales Support την καθιστούν έναν έμπιστο και αξιόπιστο συνεργάτη που εγγυάται την άρτια κατασκευή και συντήρηση των έργων τους.
Για την υλοποίηση των εν λόγω έργων χρησιμοποιήθηκαν φωτοβολταϊκά πλαίσια των εταιριών EGING, RISEN και SUNTECH, inverters των εταιριών SUNGROW και HUAWEI και σταθερές βάσεις στήριξης της ελληνικής εταιρίας C SOLAR STEEL.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης