Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προειδοποίηση από Παγώνη: Η 2η δόση του εμβολίου έχει περισσότερες παρενέργειες

Προειδοποίηση από Παγώνη: Η 2η δόση του εμβολίου έχει περισσότερες παρενέργειες
Όπως εξήγησε η γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αρκετοί που έκαναν την δεύτερη δόση παρατηρήθηκε ότι είχαν μυαλγίες, έκαναν πυρετό, ένιωσαν καταβολή
Σχετικά Άρθρα

Η δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό έχει παρατηρηθεί ότι έχει περισσότερες παρενέργειες από την πρώτη δήλωσε η γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.
Όπως εξήγησε αρκετοί που έκαναν την δεύτερη δόση παρατηρήθηκε ότι είχαν μυαλγίες, έκαναν πυρετό για δύο μέρες, ένιωσαν καταβολή και χρειάστηκε αν μείνουν στο σπίτι για μικρό διάστημα.

«Υπήρχαν πολλά περιστατικά τέτοια τα οποία τα έχουμε καταγράψει.
Αντίθετα όπως είπε στην πρώτη δόση το 99% των πολιτών που εμβολιάστηκε μέχρι στιγμής ένιωσε ένα πόνο μόνο τοπικά.

Για τη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα

Αναφερόμενη στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την νοσηλεύτρια τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να δημιουργήσουν παράλυση.
«Μπορεί να είναι και από το εμβόλιο.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να περιμένουμε την διάγνωση των γιατρών και από κει και πέρα βάση των αποτελεσμάτων θα μιλήσουμε.
Δεν έχει πει γιατρός ότι φταίει το εμβόλιο για το πρόβλημα με τη νοσηλεύτρια
Δεν είναι σωστό να βγαίνουμε και να πετάμε βόμβες και να λέμε ότι αυτό το περιστατικό ήταν από τα εμβόλια ή δεν ήταν από το εμβόλια.
Όλα τα εμβόλια έχουν παρενέργειες» κατέληξε η κ. Παγώνη.
Ακόμα, η κυρία Παγώνη απάντησε σε ερώτηση που δέχτηκε για το ότι εμβολιάζονται άτομα ηλικίας 60-65 ετών την ώρα που δεν έχουν εμβολιαστεί άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. «Εγινε εισήγηση εδώ και τρεις τέσσερις ημέρες για τους νεφροπαθείς και για άλλες ευπαθείς ομάδες για να μπουν και αυτοί στο πρόγραμμα εμβολιασμού, παράλληλα με την ηλικιακή ομάδα που εμβολιάζεται τώρα», σημείωσε η κυρία Παγώνη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης