Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προεδρικοί συγγενείς απέναντι στους πρίγκηπες της Ομπρέλας - Εμφύλιος πίσω από τις κλειστές πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ

Προεδρικοί συγγενείς απέναντι στους πρίγκηπες της Ομπρέλας - Εμφύλιος πίσω από τις κλειστές πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ
Προεδρικοί συγγενείς απέναντι στους πρίγκιπες της Ομπρέλας
Tην ώρα που ο πρόεδρος του κόμματος έδινε χθες την μάχη της αντεπίθεσης στην κυβέρνηση στην Βουλή, ένας νέος εσωκομματικός εμφύλιος μαινόταν στην Κουμουνδούρου.
Αιτία αποτέλεσε η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ο αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας του κόμματος Γιώργος Τσίπρας και η βουλευτής Έβρου Νατάσσα Γκαρά χαρακτηρίζοντας «δίκαιες» και «αιτιολογημένες» τις αντιδράσεις κατά του Νότη Μηταράκη στον Έβρο δικαιολογώντας, ουσιαστικά, την επίθεση που δέχθηκε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής από ακροδεξιά στοιχεία.

Ο Λάμπρου και ο Έβρος

«Οι κοινωνικές αντιδράσεις που προκάλεσε η επίσκεψη του κ. Μηταράκη στον Έβρο είναι δίκαιες και αιτιολογημένες.
Η πολιτική και οι αποφάσεις της κυβέρνησης της ΝΔ για τη δημιουργία νέας υπερμεγέθους δομής μόνιμης διαμονής στα σύνορα του Έβρου προκαλεί αίσθημα ανασφάλειας αλλά και εμπαιγμού στους Εβρίτες», ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι δύο βουλευτές.
Η θέση αυτή όμως έφερε οργή στην ομάδα των 53 και στο τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την δημόσια αντίδραση του γνωστού Πάνου Λάμπρου.
Με ανάρτησή του υπό τον τίτλο «Και με τους (ανθρωπο)κυνηγούς και με τους κυνηγημένους;;;» ο Πάνος Λάμπρου, υπεύθυνος του τμήματος Δικαιωμάτων διαμήνυσε ότι ανατριχιάζει από τέτοιου είδους αντιδράσεις, οι οποίες όπως τόνισε «είναι έξω από τις αρχές και τις αξίες μας».
Με ανάλογου κλίματος ανάρτηση και η Αννέτα Καβαδία, μέλος των 53, κατήγγειλε ότι δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά έδωσαν άλλοθι σε εκείνους που προκάλεσαν τα έκτροπα.

Προεδρικοί κατά πριγκήπων του ΣΥΡΙΖΑ

Η νέα εμφύλια σύρραξη στον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο στην σύγκρουση των «προεδρικών» και των αριστερών ρευμάτων του 3%...
Ο πόλεμος των τάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο ανοικτός από ποτέ. Οι προεδρικοί και συγγενείς του Αλέξη Τσίπρα βρίσκονται σε διαρκή κόντρα με τις τάσεις της «Ομπρέλας» (Σκουρλέτη, Βούτση, Τσακαλώτο και άλλα μεγαλοστελέχη).
Πριν λίγες ο Γιώργος Τσίπρας έδωσε μια συνέντευξη (στο tvxs.gr) με βολές κατά ριπάς κατά των «53» και της ομάδας Τσακαλώτου, καταγγέλλοντας «πρίγκιπες και μεγαλομέτοχους που ζητούν μερίδιο εξουσίας» στον ΣΥΡΙΖΑ.
Το χθεσινό επεισόδιο εκλαμβάνεται και ως πρώτη απάντηση των «53» στα πυρά του Γιώργου Τσίπρα, που εντός της «Ομπρέλας» θεωρήθηκαν αιτία πολέμου.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης