Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Μαρτίου – Τα κρατίδια αποφασίζουν για τα σχολεία

Γερμανία: Παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Μαρτίου – Τα κρατίδια αποφασίζουν για τα σχολεία
Ευρύτερο άνοιγμα της αγοράς θα αποφασιστεί εφόσον ο αριθμός των νέων κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους εντός επτά ημερών πέσει κάτω από το 35
Σχετικά Άρθρα

Παράταση του αυστηρού lockdown έως τις 7 Μαρτίου αποφάσισαν πριν από λίγο ομοσπονδιακό κράτος και οι κυβερνήσεις των επιμέρους ομοσπονδιακών κρατιδίων, σε τηλεδιάσκεψη που διήρκεσε έξι ώρες.
Όπως ανακοίνωσε η Καγκελάριος Angela Merkel για την λειτουργία των σχολείων και των παιδικών σταθμών θα αποφασίσουν τα ίδια τα κρατίδια, ενώ τα κομμωτήρια θα λειτουργήσουν και πάλι την 1η Μαρτίου.
Ευρύτερο άνοιγμα της αγοράς θα αποφασιστεί εφόσον ο αριθμός των νέων κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους εντός επτά ημερών πέσει κάτω από το 35.
Υπάρχουν ανησυχίες στη Γερμανία για την εξάπλωση πιο μεταδοτικών παραλλαγών του ιού, ιδιαίτερα για τη βρετανική μετάλλαξη που ανακαλύφθηκε το περασμένο φθινόπωρο.
Ωστόσο, ο καθημερινός αριθμός νέων μολύνσεων στη Γερμανία μειώνεται εν μέσω του συνεχιζόμενου lockdown της δημόσιας ζωής σε ολόκληρη τη χώρα.
Ο οργανισμός δημόσιας υγείας, το Ινστιτούτο Robert Koch, ανέφερε 8.072 νέες περιπτώσεις κορωνοϊού σήμερα και 813 θανάτους, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των λοιμώξεων σε περίπου 2,3 εκατομμύρια και τον αριθμό των θανάτων σε 62.969.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης