Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιώργος Λιάγκας: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή

Γιώργος Λιάγκας: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε, για πρώτη φορά, ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από βουλευτή, ο οποίος μάλιστα, του έκανε «κάτι ακραίο».
Σχετικά Άρθρα
Στην αποκάλυψη ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης από βουλευτή, πριν από πολλά χρόνια, προέβη ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου ήταν για μία ακόμη ημέρα από τα βασικά θέματα της εκπομπής «Πρωινό» του ANT1 και ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία.
Ενώ «φιλοξενούσε», μέσω Skype, τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη, ο οποίος αναφέρθηκε στις τελευταίες σοκαριστικές αποκαλύψεις για ανθρώπους του θεάτρου και της τηλεόρασης, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε, για πρώτη φορά, ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από βουλευτή, ο οποίος μάλιστα, του έκανε «κάτι ακραίο».

Οι δηλώσεις του

«Εγώ όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στην Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα.
Κι ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει.
Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί…», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης