Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λαμία: Πολιτική υπάλληλος της αστυνομίας επέμενε εκτός από το πρόστιμο, να οδηγήσουν στο Τμήμα την 80χρονη

Λαμία: Πολιτική υπάλληλος της αστυνομίας επέμενε εκτός από το πρόστιμο, να οδηγήσουν στο Τμήμα την 80χρονη
Στους κόλπους της αστυνομίας έχει ξεσπάσει πόλεμος για το συγκεκριμένο πρόστιμο της 80χρονης
Σχετικά Άρθρα

Είναι πραγματικά απίστευτο το κύμα συμπαράστασης προς τη γιαγιά από τη Λαμία που της επιβλήθηκε πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση.
Στους κόλπους της αστυνομίας έχει ξεσπάσει πόλεμος για το συγκεκριμένο πρόστιμο, αφού όπως λέει στο LamiaReport ο πρόεδρος των αστυνομικών της Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης, όλο το προηγούμενο διάστημα κανείς αστυνομικός δεν είχε βεβαιώσει πρόστιμο στη γιαγιά, σεβόμενοι την ηλικία της και το δράμα της.

«Να την προσάγουμε»

Στην πεζή περίπολο που έκοψε το πρόστιμο στη γιαγιά χθες ήταν και μια πολιτική υπάλληλος της αστυνομίας, η οποία όχι μόνο επέμενε να βεβαιωθεί το πρόστιμο, αλλά κάλεσε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης για να οδηγήσουν την 80χρονη “εγκληματία” στο Αστυνομικό Τμήμα, επειδή δεν είχε άδεια για να πουλάει τα κηπευτικά.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και είδαν περί τίνος πρόκειται φυσικά αποχώρησαν χωρίς να κάνουν κάτι και χωρίς να μπορούν να φανταστούν τη συνέχεια. Όμως η πολιτική υπάλληλος επέμενε με “υπερβάλλοντα ζήλο” στην ένστολη συνάδελφό της να βεβαιώσει πρόστιμο στη γιαγιά για άσκοπη μετακίνηση, πράγμα το οποίο και έγινε.

Το «συγγνώμη» των αστυνομικών

Ιδιαίτερα διαφωτιστικός για το ρεπορτάζ ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, Νίκος Τριανταφύλλης, που αναφέρει ότι «στο συνεργείο συμμετείχε πολιτική υπάλληλος η οποία προέρχεται από την πρώην δημοτική αστυνομία και η οποία έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Φθιώτιδας , όχι όμως ως ένστολο προσωπικό και η οποία ουσιαστικά βεβαίωσε την παράβαση», σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΑΣΥΦ.
Και ο κ. Τριανταφύλλης συνεχίζει ότι η συγκεκριμένη ενέργεια «δε βρίσκει σύμφωνο το σύνολο του ένστολου προσωπικού της Φθιώτιδας, έστω και αν υποχρεώθηκε ουσιαστικά η συνάδελφος που ήταν μαζί με την πολιτική υπάλληλο στη σύνταξη της παράβασης μιας και η πολιτική υπάλληλος δεν έχει το δικαίωμα βεβαίωσης».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης