Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η ΕΡΤ «κόβει» τον γνωστό ηθοποιό από καθημερινή σειρά - Από σήμερα (8/2) δεν θα μετέχει στα γυρίσματα

tags :
Η ΕΡΤ «κόβει» τον γνωστό ηθοποιό από καθημερινή σειρά - Από σήμερα (8/2) δεν θα μετέχει στα γυρίσματα
Μετά τις επώνυμες καταγγελίες κατά του γνωστού ηθοποιού, η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι δεν πλέον δεν θα μετέχει στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
Την αποχώρηση του γνωστού ηθοποιού από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ανακοίνωσε η ΕΡΤ μετά τις επώνυμες καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ τονίζει πως «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».
Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο", η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.
Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση της ΕΡΤ δεν αναφέρει το όνομα του γνωστού ηθοποιού, λόγω του εξώδικου που έχει στείλει στα μέσα ενημέρωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης