Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γεραπετρίτης: Πιθανή η λήψη πρόσθετων περιοριστικών μέτρων αν κριθεί απαραίτητη

Γεραπετρίτης: Πιθανή η λήψη πρόσθετων περιοριστικών μέτρων αν κριθεί απαραίτητη
Τα σχολεία πρέπει με κάθε τίμημα να μένουν ανοιχτά, δεν είναι μόνο το γλωσσολογικό κομμάτι, είναι ζήτημα ψυχικής υγείας των παιδιών
Σχετικά Άρθρα

Την λήψη κι άλλων πρόσθετων περιοριστικών μέτρων αν χρειαστεί και σε άλλες περιοχές της χώρας πλην της Αττικής, υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Μιλώντας στο OPEN, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, ο κ Γεραπετρίτης τόνισε ότι «η επιθυμία μας είναι να έχουμε ένα ισόρροπο μείγμα το οποίο θα διασφαλίσει την όσο δυνατόν καλύτερη λειτουργία της αγοράς κ από την άλλη τη δημόσια υγεία», ενώ πρόσθεσε ότι η αίσθηση είναι ότι υπάρχει αύξηση κρουσμάτων και ότι σχετική επιπεδοποίηση θα μετρηθεί, υπογραμμίζοντας ότι «αν απαιτηθεί θα κάνουμε τις αναγκαίες προσαρμογές».

Τα σχολεία πρέπει να μείνουν ανοικτά

Αναφερόμενος στην λειτουργία των σχολείων ο κ. Γεραπετρίτης επισήμανε ότι «πρέπει με κάθε τίμημα, αλλά με ασφάλεια να μένουν ανοιχτά.. Δεν είναι μόνο το γλωσσολογικό κομμάτι, είναι ζήτημα ψυχικής υγείας των παιδιών» συμπληρώνοντας ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι η κινητικότητα που προκύπτει εντός των σχολείων συντελεί στην υπερμετάδοση.
Τέλος, σε ό,τι αφορά στον τουρισμό υπογράμμισε ότι «θα σωθεί, καθώς δεν έχουμε την δυνατότητα να θυσιάσουμε φέτος τον τουρισμό, τα δημοσιονομικά μας υποχρεώνουν να ανοίξουμε τον τουρισμό με ασφάλεια κ προσοχή κ είναι αυστηρά τα πρωτόκολλα», ενώ τόνισε ότι μέχρι την έναρξη της τουριστικής περιόδου θα έχει δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα ανοσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης