Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία: Την πλήρη στήριξη στον Mario Draghi επιβεβαίωσε η Forza Italia

Ιταλία: Την πλήρη στήριξη στον Mario Draghi επιβεβαίωσε η Forza Italia
Η Forza Italia στηρίζει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος ικανό να αντιπροσωπεύει στο έπακρο την ενότητα της χώρας», δήλωσε ο Antonio Tajani, του Forza Italia
Σχετικά Άρθρα

Το κεντροδεξιό κόμμα Forza Italia της Ιταλίας δήλωσε αργά το απόγευμα, σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου ότι θα υποστηρίξει πλήρως τις προσπάθειες του Mario Draghi να σχηματίσει κυβέρνηση.
Ο Πρόεδρος Sergio Mattarella ζήτησε από τον πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να προσπαθήσει να συγκροτήσει μια κυβέρνηση, μετά την κατάρρευση του προηγούμενου συνασπισμού εν μέσω συγκρούσεων.
«Η Forza Italia στηρίζει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος ικανό να αντιπροσωπεύει στο έπακρο την ενότητα της χώρας», δήλωσε ο Antonio Tajani, αναπληρωτής του ηγέτη του κόμματος Silvio Berlusconi, μετά από συνάντηση με τον Mario Draghi.
Ο Tajani είπε ότι το κόμμα ήθελε έναν ευρύ, διακομματικό κοινοβουλευτικό συνασπισμό να ξεφύγει από μια «κυβέρνηση των καλύτερων».
Ο ορισθείς πρωθυπουργός Mario Draghi διεξάγει επίσημες διαβουλεύσεις με τα κόμματα της Ιταλίας σε μια προσπάθεια να βρει αρκετή υποστήριξη στο κοινοβούλιο για να σχηματίσει κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης