Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη (ΕΙΝΑΠ): Δεν είναι αναγκαία η λήψη νέων μέτρων, να εφαρμοστούν τα υπάρχοντα

Παγώνη (ΕΙΝΑΠ): Δεν είναι αναγκαία η λήψη νέων μέτρων, να εφαρμοστούν τα υπάρχοντα
Η σταθεροποίηση των κρουσμάτων δείχνει πως η πανδημία είναι υπό διαχείριση είπε η κα.Παγώνη
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως δεν είναι αναγκαία η λήψη νέων μέτρων και ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εφαρμοστούν τα ήδη υπάρχοντα διατύπωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι η σταθεροποίηση των κρουσμάτων δείχνει πως η πανδημία είναι υπό διαχείριση.
«Τα μέτρα που υπάρχουν μέχρι τώρα δεν έχουν εφαρμοστεί.
Ας εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε.
Η σταθεροποίηση που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στον αριθμό των κρουσμάτων, μαρτυρά ότι η πανδημία βρίσκεται υπό διαχείριση οπότε καινούργια μέτρα στην παρούσα φάση θα ήταν περιττά.
Το να ανακοινώνουμε κάθε δυο μέρες μέτρα δεν έχει κανένα νόημα αν δεν τα εφαρμόζουμε» είπε μιλώντας στο Mega η κα.Παγώνη, η οποία ανέφερε ότι η επιτροπή των ειδικών παρακολουθεί καθημερινά την εξέλιξη του ιού στη χώρα και βήμα βήμα αποφασίζει τις επόμενες κινήσεις.
Πάντως, η κα.Παγώνη ερωτηθείσα για τα σενάρια σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα στην Αθήνα, είπε ότι δεν είναι καλή ιδέα.
«Το να κλείσεις από τις 18:00 η ώρα την Αττική δεν έχει κανένα νόημα».
Το ζητούμενο είναι η τήρηση των μέτρων και η ατομική ευθύνη που φέρουν οι πολίτες, η οποία θα πρέπει να έρθει στο προσκήνιο και όλοι να αναλογιστούν την κρισιμότητα της κατάστασης» υπογράμμισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης