Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέες καταγγελίες Μπεκατώρου - Μια αθλήτρια και 1 δημοσιογράφος έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης

Νέες καταγγελίες Μπεκατώρου - Μια αθλήτρια και 1 δημοσιογράφος έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης
O αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός, θα καλέσει όλα τα πρόσωπα τα οποία κατονομάζονται μέσω της κατάθεσης Μπεκατώρου
Σχετικά Άρθρα
Σε νέες καταγγελίες προέβη η Σοφία Μπεκατώρου η οποία κατονόμασε δύο νέα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παράγοντα της ιστιοπλοΐκής ομοσπονδίας που κατηγορείται ότι βίασε την ίδια.
Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για μια αθλήτρια και μια δημοσιογράφο.
Η Σοφία Μπεκατώρου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το μεσημέρι της Τετάρτης (20/1) κατονόμασε και άλλα πρόσωπα τα οποία είχαν πέσει, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, όχι βιασμού, από τον συγκεκριμένο παράγοντα ο οποίος φέρεται να βίασε και την ίδια.

Οι δυο νέες καταγγελίες 

Η Σοφία Μπεκατώρου έκανε λόγο για μια πολύ γνωστή αθλήτρια-πρωταθλήτρια, η οποία είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά με άσεμνες χειρονομίες και εκφράσεις από τον συγκεκριμένο παράγοντα, ενώ ονομάτισε και μια πολύ γνωστή δημοσιογράφο, πολύ γνωστού εκδοτικού ομίλου, που ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ.
Όπως αναφέρθηκε, πριν από δυο χρόνια κατά την διάρκεια δημόσιας εκδήλωσης, η δημοσιογράφος έπεσε θύμα του συγκεκριμένου παράγοντα, ο οποίος κάτω από το τραπέζι την θώπευε. Εκείνη αντιστάθηκε και του είπε «θα σου κόψω τα χέρια» κι εκείνος της απάντησε «σιγά ρε Μανιάτισσα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης