Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε Τρίκαλα και Καρδίτσα ο Μητσοτάκης σήμερα (30/1) – Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Σε Τρίκαλα και Καρδίτσα ο Μητσοτάκης σήμερα (30/1) – Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού
Για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του οδικού άξονα Ε65 θα μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Τρίκαλα
Σχετικά Άρθρα

Τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα επισκέπτεται σήμερα, Σάββατο 30 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης στα Τρίκαλα θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Μουσείο Τσιτσάνη για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του οδικού άξονα Ε65.
Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον οδικό άξονα Ε65 συνδέεται και με τις πρόσφατες ευχάριστες εξελίξεις για το βόρειο τμήμα του οδικού άξονα, καθώς πήρε το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι εργασίες κατασκευής του αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.
Το βόρειο τμήμα του Ε65, αφορά την κατασκευή του τμήματος Τρικάλων – Καλαμπάκας – Εγνατίας (Κηπουριό, 15 χλμ. δυτικά των Γρεβενών), μήκους 70,5 χλμ., με προϋπολογισμό 442 εκατ. ευρώ.
Η κατασκευή του Βόρειου τμήματος θα συμπληρώσει τον αυτοκινητόδρομο Ε65, ενώνοντας δύο κύριους ελληνικούς άξονες, δηλαδή, την Εγνατία οδό με την ΠΑΘΕ.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο Νότιο Τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Ε65, με την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών να ξεπερά το 61% και την παράδοση σε κυκλοφορία να αναμένεται στα τέλη του 2021.

Επόμενος σταθμός η Καρδίτσα

Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Καρδίτσα όπου θα επισκεφθεί το σημείο των εργασιών καθαρισμού του ποταμού Καράμπαλη, ενώ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για την πορεία των μέτρων ανακούφισης και αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του «Ιανού».
Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιθεωρήσει την πορεία των έργων κατασκευής του Ε65 στο εργοτάξιο της Ξυνιάδας (τμήμα Λαμία - Ξυνιάδα).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης