Τελευταία Νέα
Διεθνή

Robinhood: Θα επιτρέψει περιορισμένες συναλλαγές των GameStop και AMC - Υπό παρακολούθηση οι ακραίες διακυμάνσεις

Robinhood: Θα επιτρέψει περιορισμένες συναλλαγές των GameStop και AMC - Υπό παρακολούθηση οι ακραίες διακυμάνσεις
Η Robinhood ανέστειλε τις συναλλαγές για τις μετοχές της GameStop, της AMC και πολλών άλλων εταιρειών την Πέμπτη
Σχετικά Άρθρα

Περιορισμένες συναλλαγές των μετοχών GameStop και AMC Entertainment θα επιτρέψει σήμερα Παρασκευή η δημοφιλής πλατφόρμα διαπραγμάτευσης Robinhood, μετά τις αντιδράσεις των χρηστών της.
Η Robinhood ανέστειλε τις συναλλαγές για τις μετοχές της GameStop, της AMC και πολλών άλλων εταιρειών την Πέμπτη μετά από τις ακραίες διακυμάνσεις στις μετοχές της Wall Street.
Οι ακραίες διακυμάνσεις έχουν προκαλέσει την παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), καθώς και των εισαγγελικών αρχών της Νέας Υόρκης.

Υπό στενή παρακολούθηση οι συναλλαγές

Η Robinhood ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι απαγορεύει στους επενδυτές να αγοράσουν τις εν λόγω μετοχές, και τους επιτρέπει μόνο να πουλήσουν.
Μετά το κλείσιμο της Wall Street, το trading app γνωστοποίησε την πρόθεσή της να επιτρέψει κάποιες συναλλαγές, σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση και μπορεί να προσαρμόσει τις αποφάσεις της ανάλογα με τις ανάγκες.

Ακραίες διακυμάνσεις

Οι μετοχές της GameStop υποχώρησαν 44% στα 193,60 δολ. την Πέμπτη, ενώ οι μετοχές της AMC σημείωσαν βουτιά 47% στα 8,63 δολ.
Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της Robinhood οι μετοχές της GameStop και της AMC σημείωσαν άνοδο 36% και 22% αντίστοιχα.
Ακριβώς όπως περιόρισε τις συναλλαγές GameStop και AMC, η Robinhood εφάρμοσε τους ίδιους περιορισμούς και για άλλες εταιρείες, όπως η Express, η Bed Bath & Beyond, η Koss και η εταιρεία τεχνολογίας BlackBerry.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης