Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ελλάκτωρ: Καταψηφίστηκε η ΑΜΚ 50 εκατ - Η Reggeborgh με 40% επί της απαρτίας - Η Invesco καταψήφισε αλλαγή ΔΣ

Ελλάκτωρ: Καταψηφίστηκε η ΑΜΚ 50 εκατ - Η Reggeborgh με 40% επί της απαρτίας - Η Invesco καταψήφισε αλλαγή ΔΣ
Η κρίσιμη ψηφοφορία επικεντρώνεται στην αλλαγή ή όχι της διοίκησης της Ελλάκτωρ
Σχετικά Άρθρα
(upd2) Καταψηφίστηκε με ποσοστό 88,4% η πρόταση της διοίκησης Καλλιτσάντση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 50 εκατ. ευρώ της Ελλάκτωρ.
Κατά της πρότασης ψήφισαν όλοι οι βασικοί μέτοχοι, δηλαδή και η Reggeborgh που κατέχει το 14,55% της Ελλάκτωρ, η Invesco και ο Λεωνίδα Μπόμπολας με 12,55%. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Invesco καταψήφισε την πρόταση για αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου (θέμα 3 της ημερήσιας διάταξης).

Ποσοστό 40% συγκεντρώνει η Ελλάκτωρ

Ποσοστό της τάξεως του 40% επί των παρόντων μετόχων σε σύνολο απαρτίας 76,8% φέρεται να συγκεντρώνει ο όμιλος Reggeborgh Invest στη σημερινή 27 Ιανουαρίου 2021 γενική συνέλευση της Ελλάκτωρ.
Η μεγάλη ανατροπή έγινε με επίκεντρο τον Λεωνίδα Μπόμπολα ο οποίος κατέχει το 12,55% της Ελλάκτωρ και ο οποίος συνομιλούσε μυστικά με την Invesco η οποία κατέχει το 25,58% του ομίλου.
Ενώ νωρίς σήμερα το πρωί 27 Ιανουαρίου ο Μπόμπολας είχε συμφωνήσει να συμμαχήσει με την Invesco ξαφνικά έκανε πίσω ανατρέποντας τις ισορροπίες δυνάμεων στο μετοχολόγιο.
Η ψηφοφορία για την αύξηση κεφαλαίου της Ελλάκτωρ ολοκληρώθηκε με τον ποσοστό της απόρριψης να φτάνει στο 88,4%.

Καταψηφίζει και η Invesco την πρόταση για ΑΜΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bankingnews.gr (BN) η Invesco, των Καϋμενάκη και Μπάκου, καταψήφισε την πρόταση Καλλιτσάντση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 50 εκατ. εξέλιξη που μετατρέπει σε θρίλερ, για πολλοστή φορά, τη γενική συνέλευση της Ελλάκτωρ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης