Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καμπανάκι από δρ Fauci: Τα εμβόλια ίσως χρειαστούν αναβάθμιση για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού

Καμπανάκι από δρ Fauci: Τα εμβόλια ίσως χρειαστούν αναβάθμιση για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού
Η αποτελεσματικότητα των υπαρχόντων εμβολίων υποδηλώνει ότι «θα είναι αποτελεσματικά έναντι τόσο των μεταλλάξεων της Νότιας Αφρικής όσο και του Ηνωμένου Βασιλείου» δήλωσε ο Fauci
Σχετικά Άρθρα

Τα υπάρχοντα εμβόλια κατά του κορωνοϊού ενδέχεται να χρειαστούν αναβάθμιση προκειμένου να αντιμετωπίσουν την βρετανική και νοτιοαφρικάνικη μετάλλαξη προειδοποίησε ο δρ Fauci διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ.
«Τις παίρνουμε πολύ στα σοβαρά» είπε ο καθηγητής σε ερώτηση για τις νέες μεταλλάξεις του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια συνεδρίασης σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας στο Νταβός.
Η αποτελεσματικότητα των υπαρχόντων εμβολίων υποδηλώνει ότι «θα είναι αποτελεσματικά έναντι τόσο των μεταλλάξεων της Νότιας Αφρικής όσο και του Ηνωμένου Βασιλείου» δήλωσε ο Fauci.
Στη συνέχεια ωστόσο τόνισε ότι πρόκειται για «μια δυναμική κατάσταση, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ήδη να φτιάξουμε αναβαθμισμένες εκδόσεις εμβολίων που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τόσο τη νοτιοαφρικανική όσο και την βρετανική μετάλλαξη.
Παρόλο που τώρα τα εμβόλια φαίνεται να είναι σε θέση να δουλέψουν εναντίον τους, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αναβάθμιση» πρόσθεσε ο Αμερικανός αξιωματούχος.

www.bankingnews.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης