Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στην Ελλάδα η υπ. Άμυνας της Γαλλίας Florence Parly για την υπογραφή της συμφωνίας για τα Rafale

Στην Ελλάδα η υπ. Άμυνας της Γαλλίας Florence Parly για την υπογραφή της συμφωνίας για τα Rafale
Στις 16:30 συνάντηση με Μητσοτάκη
Σχετικά Άρθρα

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα Δευτέρα 25/1 η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, Florence Parly, η οποία μαζί με τον Έλληνα ομόλογό της, Ν. Παναγιωτόπουλο θα δώσουν το παρών στην υπογραφή της συμφωνίας για την απόκτηση από την Ελλάδα των 18 μαχητικών αεροσκαφών Rafale.
Η υπογραφή της συμφωνίας αναμένεται να γίνει στην αίθουσα «Καποδίστριας» του ΓΕΕΘΑ νωρίς το απόγευμα.
Η Parly αναμένεται να φτάσει στις 13:45 στο Στρατόπεδο «Παπάγου», όπου θα της γίνει επίσημη υποδοχή, στις 14:00 θα διεξαχθούν συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Ν. Παναγιωτόπουλο και κατόπιν θα ακολουθήσει η υπογραφή της συμφωνίας για τα Rafale.

Στις 16:30 στο Μαξίμου

Κατόπιν η υπ.Άμυνας της Γαλλίας, συνοδευόμενη από τον κ.Παναγιωτόπουλο, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου είναι προγραμματισμένο για τις 16:30 το απόγευμα, να έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.
Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια των επαφών, να συζητηθεί και το θέμα των γαλλικών φρεγατών.
Υπενθυμίζεται πως οι αρμόδιοι εξετάζουν διάφορα πολεμικά πλοία για τις ανάγκες του ελληνικού πολεμικού ναυτικού, με τον πρωθυπουργό να έχει διαμηνύσει από το βήμα της Βουλής ότι το πρόγραμμα αυτό θα έχει τελειώσει μέχρι τα μέσα της τρέχουσας χρονιάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης