Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συζήτηση Μητσοτάκη με Fauci για την πανδημία τη Δευτέρα 25/1 - Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Συζήτηση Μητσοτάκη με Fauci για την πανδημία τη Δευτέρα 25/1 - Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος σε συζήτηση με αντικείμενο την αντιμετώπιση της πανδημίας, στο πλαίσιο της διαδικτυακής συνόδου του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum του Νταβός
Επίσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα πραγματοποιήσει τη Δευρτέρα 25/1 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο υπουργείο στις 12:00, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 15:15, θα λάβει μέρος σε συζήτηση με αντικείμενο την αντιμετώπιση της πανδημίας, στο πλαίσιο της διαδικτυακής συνόδου του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum του Νταβός.

Στο επίκεντρο η πανδημία

Η αντιμετώπιση της πανδημίας θα αποτελέσει το αντικείμενο  της διαδικτυακής συνόδου του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum του Νταβός, στην οποία θα λάβει μέρος ο πρωθυπουργός .
Στη συζήτηση θα μετάσχουν επίσης ο Anthony Fauci, Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Λοιμώξεων των ΗΠΑ, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας Nancy Brown, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Philips Frans van Houten και ο Αρχισυντάκτης του Bloomberg News, John Micklethwait.
Τέλος, στις 16:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, με την Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας, Florence Parly.

www.bankingnew.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης