Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Καλλιτσάντσης: Η Reggeborgh σε ρόλο επιθετικού ακτιβιστή - Δεν παρέχει καμία διαβεβαίωση για το μέλλον της Ελλάκτωρ

Καλλιτσάντσης: Η Reggeborgh σε ρόλο επιθετικού  ακτιβιστή - Δεν παρέχει καμία διαβεβαίωση για το μέλλον της Ελλάκτωρ
Καλλιτσάντσης (CEO Ελλάκτωρ): Γιατί πρέπει να καταψηφιστεί η πρόταση της Reggeborgh

Να ανανεώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης στην τωρινή διοίκηση του Ελλάκτωρ και να απορρίψουν την πρόταση της Reggeborgh Invest στη Γενική Συνέλευση της 27ης Ιανουαρίου καλεί τους μετόχους της εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος Αναστάσιος Καλλιτσάντσης.
Μάλιστα χαρακτηρίζει την Reggeborgh ως επιθετικό μέτοχο - ακτιβιστή που δεν έχει παρουσιάσει το σχέδιο του για τον όμιλο της Ελλάκτωρ, ενώ η διοίκηση που προτείνει εντάσσεται στο πλαίσιο της σύγκρουσης συμφερόντων.
«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελλάκτωρ παραμένει προσηλωμένο στη δημιουργία αξίας για τους μετόχους, διατηρώντας παράλληλα υψηλά ηθικά στάνταρ και αρχές καλής διακυβέρνησης», αναφέρει ο κ. Καλλιτσάντης σε ανοιχτή επιστολή προς τους μετόχους του ομίλου.

Αναλυτικά η επιστολή του Αναστάσιου Καλλιτσάντση

Αγαπητοί μέτοχοι,

Έχετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με την επένδυσή σας στην Ελλάκτωρ στην προσεχή Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2021.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η ομάδα διαχείρισης της Ελλάκτωρ (η «Εταιρεία») δεσμεύονται για τη δημιουργία αξίας μετόχων, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα και αρχές χρηστής διακυβέρνησης.
Τον Ιούλιο του 2018, με την υποστήριξή σας, η Ελλάκτωρ ξεκίνησε ένα ταξίδι μετασχηματισμού, με στόχο να απελευθερώσει τις δυνατότητές του και να δημιουργήσει μακροπρόθεσμη αξία για τους μετόχους της.

Ο μετασχηματισμός του ΕΛΛΑΚΤΩΡ βασίστηκε σε ένα συμπαγές τριφασικό σχέδιο με σαφείς στόχους, καθοδηγούμενο από ένα σύνολο κρίσιμων εφαρμογών:

  1. Best in Class Εταιρική Διακυβέρνηση
  2. Μετασχηματισμός του Μοντέλου Λειτουργίας της Ελλάκτωρ & Ευθυγράμμιση Ενδιαφερόμενων Ενδιαφερομένων
  3. Νέο στρατηγικό σχέδιο

Φάση 1 - Καλύτερη εταιρική διακυβέρνηση στην κατηγορία - ολοκληρώθηκε

Πραγματοποιήθηκαν σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές για την ενίσχυση της εταιρικής διακυβέρνησης, την αναβάθμιση της νοοτροπίας διαχείρισης κινδύνων, καθώς και την εκμετάλλευση των συνεργιών και τη διακοπή της διαρροής αξίας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην Κατασκευή και η νέα οργανωτική δομή, μαζί με τον επανασχεδιασμό των κρίσιμων διαδικασιών, βελτίωσαν σημαντικά την αποτελεσματικότητα του λειτουργικού μοντέλου της Άκτωρ.

Φάση 2 - Μεταμόρφωση του λειτουργικού μοντέλου της Ελλάκτωρ  & Ευθυγράμμιση των ενδιαφερόμενων μερών - σε εξέλιξη

Επί του παρόντος επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση των επιχειρήσεων και στην ανάκαμψη της κατασκευαστικής επιχειρηματικής μονάδας. Μετά το λανσάρισμα και την εφαρμογή ενός προγράμματος δημιουργίας οφελών 100 εκατομμυρίων ευρώ από το Άκτωρ έως το 2023, το πρόγραμμα βρίσκεται σε καλό δρόμο και στοχεύει να προσφέρει υψηλότερα οφέλη από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Οι χρηματοδοτικές ανάγκες του κατασκευαστικού τομέα του Ομίλου Ελλάκτωρ μειώνονται σταδιακά και βελτιώνεται η θέση λειτουργίας των ταμειακών ροών. Ο πυρήνας αυτής της στρατηγικής, ωστόσο, είναι η εξασφάλιση των απαιτούμενων κεφαλαίων - πέραν των αναγκών χρηματοδότησης της AKTOR - που θα ενίσχυε σημαντικά τη ρευστότητα της Άκτωρ και θα παρείχε στον Όμιλο την απαιτούμενη ευελιξία και χρηματοδότηση για να προχωρήσει με τη στρατηγική ανάπτυξης και το επενδυτικό της σχέδιο.

Φάση 3 - Νέο στρατηγικό σχέδιο - σε εξέλιξη

Επενδύσεις για τη δημιουργία νέας αξίας έχουν επίσης πραγματοποιηθεί σε παραχωρήσεις brownfield όπως η Alimos Marina, σε ανανεώσιμες πηγές, μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την EDP Renewables με εκτιμώμενη αξία της κοινής επένδυσης που υπερβαίνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ και στην επεξεργασία στερεών αποβλήτων. Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ στοχεύει επίσης να βελτιώσει το χαρτοφυλάκιο παραχωρήσεων με τουλάχιστον έναν νέο αυτοκινητόδρομο - π.χ. την Εγνατία Οδό - και να αναπτύξει το Πάρκο Cambas.

Η ηγετική ομάδα της Εταιρείας συνεχίζει να εκτελεί τον περίπλοκο μετασχηματισμό του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ και η Εταιρεία είναι τώρα σε θέση να βελτιώσει την αξία για τους μετόχους της.

Reggeborgh Invest B.V.

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Reggeborgh Invest B.V. ζήτησε μια Έκτακτη Γενική Συνέλευση και υπέβαλε μια σειρά προτάσεων με στόχο την κατάργηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
Η REGGEBORGH ζητά την ανάκληση όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. παρέχοντας αβάσιμες δηλώσεις σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι μέτοχοι της Ελλάκτωρ έχουν όλα τα γεγονότα για να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση, αντί να βασίζονται σε μη επαληθευμένες πηγές

Τα γεγονότα είναι τα εξής:

-Προσπάθεια να αναλάβει τον έλεγχο της Εταιρείας - προσπαθώντας να αφαιρέσει ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο της Ελλάκτωρ και να το αντικαταστήσει με ένα πιο αδύναμο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο αποτελείται μόνο από τους δικούς τους υποψηφίους, η Reggeborgh Invest προσπαθεί να αναλάβει αποτελεσματικά τον έλεγχο της Ελλάκτωρ
-Προβλήματα ανταγωνισμού - Με μερίδιο 30% στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - βασικός ανταγωνιστής της Ελλάκτωρ - υπάρχουν σοβαρά ζητήματα ανταγωνισμού που μπορεί να επηρεάσουν ουσιαστικά την ελληνική υποδομή, παραχωρήσεις και ενεργειακούς τομείς που είναι βασικοί για την ελληνική οικονομία

Ποια είναι η Reggeborgh Invest B.V.;

Η Reggeborgh Group είναι μια διεθνώς ενεργητική εταιρεία επενδύσεων, που ανήκει στην οικογένεια Wessels, με μεγάλη ποικιλία επενδύσεων και ενεργό εστίαση στις υποδομές. Είναι ο 100% ιδιοκτήτης της VolkerWessels, ενός κορυφαίου ολλανδικού ολοκληρωμένου και διαφοροποιημένου κατασκευαστικού ομίλου, τον οποίο πρόσφατα ιδιωτικοποίησαν. Είναι επίσης μακράν ο μεγαλύτερος μέτοχος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο άμεσος ανταγωνιστής της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, με μερίδιο 30%, που είναι σχεδόν διπλάσιο από αυτό της επόμενης.
Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Reggeborgh αγόρασε ένα κλασματικό μερίδιο 64.000 μετοχών στην Ελλάκτωρ . Έκτοτε, συγκέντρωσαν μικρά μερίδια από την αγορά και τώρα κατέχουν περίπου το 14% της ELLAKTOR. Εξασφάλισαν επίσης μια επιλογή κλήσης για επιπλέον 12,55% - από τον Λεωνίδα Μπόμπολας. Εάν αυτή η επιλογή ασκηθεί, η συνολική ιδιοκτησία τους θα έφτανε περίπου το 27%.

Το ενδιαφέρον και οι ενέργειες της Reggeborgh δείχνουν, επομένως, ότι θεωρούν την Ελλάκτωρ υποτιμημένη, αλλά παρά το γεγονός ότι ισχυρίζονται στα ΜΜΕ ότι είναι μειοψηφικοί μέτοχοι, κάνουν μια επίθεση ακτιβιστή εναντίον της Ελλάκτωρ.

Τι κάνει η Reggeborgh Invest;

Η Reggeborgh Invest προωθεί μια άποψη ότι «λόγω των αρνητικών οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, απαιτείται νέα διοίκηση για να εμπνεύσει την εμπιστοσύνη στο επενδυτικό κοινό και τους πιστωτές της Εταιρείας, και να προτείνει και να εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αποκατάσταση της κεφαλαιακής επάρκειας και της δυναμικής επανεκκίνησης του η εταιρία".

Η δικαιολογία για ανάκληση του ισχύοντος Διοικητικού Συμβουλίου της Ελλάκτωρ είναι ασαφής και στερείται ουσίας.
Η Reggeborgh δεν παρείχε επιχειρήματα που να αποδεικνύουν ότι πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των επενδυτών και των πιστωτών.

Σύμφωνα με τα σχόλια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελλάκτωρ, που δημοσιεύθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020, από τότε που το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελλάκτωρ ανέλαβε το 2018, βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη προσπάθεια για πλήρη αναδιοργάνωση και ενοποίηση του Ομίλου.
Αυτή η εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια δεν ήταν εύκολη υπόθεση.
Ωστόσο, έχει ήδη δημιουργήσει σημαντικά αποτελέσματα και το πιο σημαντικό, έχει θέσει τα θεμέλια για μια δυναμική ανάκαμψη για ολόκληρο τον Όμιλο.
Το διοικητικό συμβούλιο και η διοίκηση ήταν διαφανή καθ 'όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και οι ενέργειές τους αντικατοπτρίζονται στις ετήσιες εκθέσεις της Εταιρείας, οι οποίες με τη σειρά τους εξασφάλισαν ηχηρή υποστήριξη μετόχων.
Επιπλέον, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της θητείας του, η εμπιστοσύνη των επενδυτών - εγχώριων και ξένων - εκφράστηκε επίσης με την επιτυχή συγκέντρωση σημαντικών κεφαλαίων από τις διεθνείς κεφαλαιαγορές κατά την έκδοση του Ομολογίου τον Δεκέμβριο του 2019 και τον Ιανουάριο του 2020 διασφαλίζοντας έτσι τα απαιτούμενα κεφάλαια και βελτιώνοντας τη δομή του ισολογισμού του Ομίλου.
Η Εταιρεία έχει παρουσιάσει δημοσίως τις θέσεις της και το ολοκληρωμένο σχέδιο για την κεφαλαιακή της υποστήριξη, καθώς και την πορεία των συζητήσεων με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ένα συμφωνημένο σχέδιο δράσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η πρόταση της Reggeborgh να αντικαταστήσει το τρέχον Διοικητικό Συμβούλιο με ένα νέο συμβούλιο που αποτελείται από τους προτεινόμενους υποψηφίους δεν πληροί τα διεθνή πρότυπα βέλτιστων πρακτικών.

Η Ελλάκτωρ έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να βελτιώσει το πλαίσιο εταιρικής διακυβέρνησής της και αυτό αναγνωρίζεται από διεθνείς οργανισμούς αξιολόγησης διακυβέρνησης, όπως ο Δείκτης ποιότητας της ISS, ο οποίος μετρά τον κίνδυνο διακυβέρνησης των εταιρειών παγκοσμίως.
Η Ελλάκτωρ κατατάσσεται στην κορυφή του πίνακα πρωταθλήματος του δείκτη FTSE / ATHEX Large cap με βαθμολογία 2 (όπου το 1 δείχνει χαμηλό κίνδυνο και το 10 δείχνει υψηλό κίνδυνο). Είναι επίσης σημαντικό να προσθέσουμε ότι η GEK TERNA έχει βαθμολογία 10, γεγονός που υποδηλώνει υψηλό κίνδυνο διακυβέρνησης, υποδεικνύοντας ότι η REGGEBORGH, ως ο μεγαλύτερος μέτοχος της GEK TERNA, για σημαντικό χρονικό διάστημα, δεν έχει προτείνει μέχρι σήμερα βελτιώσεις στη διακυβέρνηση.

Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου που προτείνει η Reggeborgh εγείρει σημαντικές ανησυχίες για τους ακόλουθους λόγους:

-Σύγκρουσης συμφερόντων - Ο προτεινόμενος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος εκτίθενται σε σύγκρουση συμφερόντων, λόγω των εξωτερικών καθηκόντων τους και των προηγούμενων δεσμών τους με το Ελληνικό Ταμείο Ανάπτυξης Περιουσιακών Στοιχείων (HRADF), το οποίο συμμετέχει σε διαγωνισμούς στις οποίες οι θυγατρικές της Ελλάκτωρκαι της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ συμμετέχω
-Ανησυχίες για την ανεξαρτησία - Δεν γίνεται αναφορά στο κατά πόσον τα προτεινόμενα ανεξάρτητα μέλη πληρούν τα κριτήρια ανεξαρτησίας βάσει του νόμου 3016/2002 και του κώδικα εταιρικής διακυβέρνησης της Ελλάκτωρ
-Επίπεδο ανεξαρτησίας του Διοικητικού Συμβουλίου - Σύμφωνα με την προτεινόμενη σύνθεση της REGGEBORGH, το επίπεδο ανεξαρτησίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελλάκτωρθα μειωθεί στο 40% (το τρέχον επίπεδο ανεξαρτησίας του διοικητικού συμβουλίου είναι στο 55,5%). Αυτό είναι κάτω από τα διεθνή πρότυπα βέλτιστων πρακτικών
-Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου - Μια σύνθεση από 5 μέλη αναμένεται να υποβαθμίσει την αξιολόγηση σχετικά με τους κανόνες που διέπουν την τρέχουσα εταιρική διακυβέρνηση της εταιρείας Συμπερασματικά, η Reggeborgh δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για υψηλά πρότυπα εταιρικής διακυβέρνησης, που ευθυγραμμίζονται με τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές.
Αυτό εξηγεί τα κακά πρότυπα των προτάσεών τους.

Συμπερασματικά, η Reggeborgh δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για υψηλά πρότυπα εταιρικής διακυβέρνησης, που ευθυγραμμίζονται με τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές.
Αυτό εξηγεί τα κακά πρότυπα των προτάσεών τους.
Μετά από όλες τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η Ελλάκτωρ τα τελευταία δύο χρόνια, η Reggeborgh προτείνει αποτελεσματικά την υποβάθμιση του σημερινού επιπέδου διακυβέρνησης που επιτεύχθηκε στην Ελλάκτωρ είναι απαράδεκτη.

Μετά από όλες τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η Ελλάκτωρ τα τελευταία δύο χρόνια, η Reggeborgh προτείνει αποτελεσματικά την υποβάθμιση του σημερινού επιπέδου διακυβέρνησης που επιτεύχθηκε στην Ελλάκτωρ είναι απαράδεκτη.
Η προσπάθεια απομάκρυνσης ενός αρμόδιου διοικητικού συμβουλίου για αντικατάστασή του με υποψηφίους που εκτίθενται σε συγκρούσεις, υποδηλώνει ότι η Reggeborgh δεν ανησυχεί για τα συμφέροντα της Εταιρείας.

Οι ανησυχίες που εκφράζονται υποστηρίζονται επίσης από τους δύο μεγαλύτερους διεθνείς συμβούλους μεσολάβησης, την Institutional Shareholder Services (ISS) και την Glass Lewis & Co, οι οποίοι έχουν αναλύσει τις αντιφρονούντες προτάσεις και έχουν προτείνει και οι δύο στους θεσμικούς μετόχους να ψηφίσουν ΑΠΟ ΤΙΣ προτάσεις REGGEBORGH.

Η Reggeborgh Invest δεν έχει παράσχει στρατηγικό σχέδιο

Το διοικητικό συμβούλιο και το διοικητικό συμβούλιο της Ελλάκτωρ έχουν σκιαγραφήσει έναν λεπτομερή χάρτη πορείας για τη μελλοντική επιτυχία της Εταιρείας που πιστεύουμε ότι θα ενισχύσει την αξία για όλους τους μετόχους. Η Reggeborgh Invest δεν δημοσίευσε εναλλακτικό επιχειρηματικό σχέδιο που θα παρείχε καλύτερη λύση στους μετόχους της Ελλάκτωρ.

Είναι λοιπόν προφανές ότι η Reggeborgh Invest, ως ο μεγαλύτερος μέτοχος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στην οποία έχει επενδύσει σημαντικό χρηματικό ποσό, έχει ένα άγνωστο και ακοινοποίητο σχέδιο για το μέλλον της Ελλάκτωρ , του βασικού ανταγωνιστή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Ποια θα ήταν η επίδραση της Reggeborgh Invest να έχει μεγάλα μερίδια τόσο στο GEK TERNA όσο και στο Ελλάκτωρ;

Η Reggeborgh Invest είναι ήδη ο μεγαλύτερος μέτοχος μέχρι στιγμής, με ποσοτό 30% στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και τώρα έχει εξασφαλίσει ένα ελάχιστο ποσοστό περίπου 27% στην Ελλάκτωρ.
Αυτό σημαίνει ότι η Reggeborgh επιδιώκει τον έλεγχο των δύο μεγαλύτερων ομίλων υποδομής που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Αυτό προφανώς θα εγείρει σημαντικές ανησυχίες για τον ανταγωνισμό.
Πρώτον, οι δράσεις της Reggeborgh Invest επανεξετάζονται βάσει της νομοθεσίας της ΕΕ περί ανταγωνισμού.
Οι προθέσεις της Reggeborgh εξετάζονται επίσης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο του πρωταγωνιστή μας, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και προσπαθώντας να αναλάβει τον έλεγχο της Ελλάκτωρ θέτει επίσης τις ερωτήσεις:

-Θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Ομίλου Ελλάκτωρ και όλων των μετόχων της Εταιρείας ή θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μετόχων της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ;
-Θα υποστηρίξει η Reggeborgh Invest την Ελλάκτωρ στις προσπάθειές της να μεγιστοποιήσει αυτόνομα την αξία των μετόχων;
-Ποιος θα ήταν ο κοινωνικοοικονομικός αντίκτυπος των κινήσεων της Reggeborgh για τον τομέα των υποδομών;

Πρώτον, η Reggeborgh , μέσω των συνδυασμένων μεριδίων της στην Ελλάκτωρ και τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, θα επωφεληθεί από 32 δισεκατομμύρια ευρώ της χρηματοδότησης επείγουσας βοήθειας Covid-19, η οποία θα υποστήριζε επίσης τους τομείς υποδομής, ανανεώσιμων πηγών και κατασκευών στην Ελλάδα.
Δεύτερον, η Ελλάκτωρ, με περισσότερους από 5.000 Έλληνες εργαζόμενους, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην ελληνική οικονομία.
Η Reggeborgh μέχρι στιγμής δεν έχει παράσχει καμία πληροφορία στην Ελλάκτωρ και στους μετόχους της ούτε για το στρατηγικό της σχέδιο για την εταιρεία ούτε για τις προθέσεις της σχετικά με το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάκτωρ.
Αυτό υποδηλώνει κίνδυνο για χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μέτοχοι της Ελλάκτωρ μπορούν να θέσουν αυτές τις ερωτήσεις απευθείας με την Reggeborgh: info@reggeborgh.nl
Συμπερασματικά, η Reggeborgh δεν έχει παράσχει καμία πληροφορία και εσφαλμένα χαρακτήρισε το διοικητικό συμβούλιο και τη διοίκηση της Ελλάκτωρ σε μια σκόπιμη προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή από αυτό που διακυβεύεται σε αυτήν τη μάχη μεσολάβησης: ποιο είναι το σωστό όραμα και το μέλλον για την Ελλάκτωρ και ποιος είναι ο καλύτερος πληροί τις προϋποθέσεις για την επίβλεψη της εκτέλεσης της στρατηγικής της Εταιρείας για την παροχή αξίας μετόχου;

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η διοίκηση της Ελλάκτωρ  σας προσφέρουν ένα σαφές σχέδιο που στοχεύει στη συνεχή επιτυχία της Εταιρείας και στην περαιτέρω ενίσχυση της αξίας των μετόχων και δεσμεύονται να ενεργούν και να υπερασπίζονται τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων.
Αντιθέτως, πιστεύουμε ότι η Reggeborgh προσφέρει μια πιο αδύναμη πλακέτα, χαμηλότερα πρότυπα εταιρικής διακυβέρνησης, κανένα στρατηγικό σχέδιο και κανένα σχέδιο για το μέλλον της εταιρείας.
Πιστεύουμε ότι η επιλογή είναι σαφής.
Για να προστατέψετε την αξία της επένδυσής σας, σας ζητούμε να ΨΗΦΙΣΕΤΕ εναντίον στις προτάσεις 3-6.
Ζητούμε την υποστήριξη σας - Σας καλούμε να χρηστιμοποιήσετε την ψήφο σας
Κάθε ψήφος μετράειΙ!
Με την υποστήριξή σας θα επιδιώξουμε να προστατεύσουμε και να ενισχύσουμε τον μεγαλύτερο Όμιλο υποδομών στην Ελλάδα.
Με την υποστήριξή σας θα επιδιώξουμε τη δημιουργία βιώσιμης αξίας μετόχων και τη δημιουργία ενός ισχυρότερου Ομίλου.
Με την υποστήριξή σας θα συνεχίσουμε τον μετασχηματισμό της ELLAKTOR και θα προσπαθήσουμε να την τοποθετήσουμε στη σωστή θέση, ως ένας από τους κορυφαίους ομίλους υποδομών του κλάδου, αντλώντας από στρατηγικές δυνατότητες και δύναμη ισολογισμού για επενδύσεις σε περιουσιακά στοιχεία, τεχνολογία και ανθρώπους.
Η ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΦΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΣΑΣ

Με εκτίμηση
Αναστάσιος Καλλιτσάντσης
Διευθύνων Σύμβουλος


Διαβάστε εδώ την επιστολή προς τους μετόχους του Α. Καλλιτσάντση

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης