Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Έκλεψαν το laptop της προέδρου Pelosi και το πούλησαν στη Ρωσία;

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Έκλεψαν το laptop της προέδρου Pelosi και το πούλησαν στη Ρωσία;
Παρά την αβεβαιότητα του ισχυρισμού, η σοβαρότητα ενός τέτοιου ενδεχομένου έχει σημάνει συναγερμό στην υπηρεσία του FBI
Σχετικά Άρθρα
Κατά την εξέταση της υπόθεσης μιας εκ των εισβολέων του Καπιτωλίου, το FBI ανέφερε την πιθανότητα κλοπής και πώλησης στη Ρωσία ενός laotop που ανήκε στην Nancy Pelosi.
Το FBI φαίνεται μάλιστα πως στηρίζει τον ισχυρισμό του σε μια πληροφορία που του δόθηκε προφορικά από κάποιον μάρτυρα και συγκκριμένα τον πρώην σύντροφο της γυναίκας που φέρεται να προέβη στην κλοπή σύμφωνα με το CNN.
Παρά την αβεβαιότητα του ισχυρισμού, η σοβαρότητα ενός τέτοιου ενδεχομένου έχει σημάνει συναγερμό στην υπηρεσία, η οποία διενεργεί έρευνα για να διαπιστώσει εάν πράγματι κάποιο λάπτοπ ή παρεμφερές αντικείμενο που περιείχε πολύτιμες πληροφορίες έχει κλαπεί από το γραφείο της Pelosi.
Σε βίντεο που γνώρισε την δημοσιότητα, η εν λόγω γυναίκα, ονόματι Williams, εικονίζεται να οδηγεί ομάδα εισβολέων στο χώρο όπου βρίσκεται το γραφείο της Pelosi.

Οι ισχυρισμοί από τον πρώην σύντροφο της

Ο φερόμενος ως πρώην σύντροφος της ισχυρίστηκε πως μίλησε με φίλους της γυναίκας, οι οποίοι του έδειξαν ένα ακόμη βίντεο με την ίδια, καθώς έκλεβε ένα λάπτοπ από το γραφείο.
Ο μάρτυρας προσέθεσε επίσης ότι η Williams σκόπευε να πουλήσει τον υπολογιστή στη Ρωσία, σε μια συναλλαγή που απέτυχε για «άγνωστους λόγους», πράγμα που σημαίνει ότι η γυναίκα έχει ακόμα το laptop υπό την κατοχή της, ή το έχει καταστρέψει.
Μέχρι στιγμής, η Williams αντιμετωπίζει μόνο τις κατηγορίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη και η πλειοψηφία των εισβολέων- δηλαδή αυτή της βίαιης εισβολής σε χώρο περιορισμένης πρόσβασης και της άνομης συμπεριφοράς εντός του.
Η ίδια καταζητείται ακόμη, ενώ όλοι οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν διαγραφεί.
6005729c2500003400e232af.jpeg


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης