Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιράν σε Γαλλία: Σταματήστε να πουλάτε όπλα στη Σαουδική Αραβία που σκοτώνουν παιδιά στην Υεμένη

Ιράν σε Γαλλία: Σταματήστε να πουλάτε όπλα στη Σαουδική Αραβία που σκοτώνουν παιδιά στην Υεμένη
Ο Macron έχει βρεθεί στο στόχαστρο κι άλλων χωρών και Οργανώσεων για τις πωλήσεις όπλων στη Σαουδική Αραβία τα οποία αναφορές λένε ότι χρησιμοποιούνται στην Υεμένη
Σχετικά Άρθρα
Ενοχλημένος από την τοποθέτηση του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών Jean Yves Le Drian περί εμπλουτισμού ουρανίου κατά 20% από την Τεχεράνη, εμφανίστηκε ο Ιρανός ΥΠΕΞ Mohammad Javad Zarif .
Ο Ιρανός υπουργός κατηγόρησε τη Γαλλία για ανοησίες και ζήτησε από το Γάλλο ομόλογό του να αποφεύγει «τις υπερβολικές ανοησίες γι ατο πυρηνικό πρόγραμμα».

Η ανάρτηση Zarif

Αγαπητέ συνάδελφε: Ξεκινήσατε την καριέρα σας στο υπουργείο Εξωτερικών πωλώντας όπλα σε Σαουδάραβες εγκληματίες πολέμου. Αποφύγετε τις παράλογες ανοησίες για το Ιράν», δήλωσε ο Zarif σε μια ανάρτηση στο Twitter, στην οποία επισήμανε τον Γάλλο ομόλογό του @JY_LeDrian.
Η κυβέρνηση Macron έχει βρεθεί στο στόχαστρο κι άλλων χωρών και Οργανώσεων για τις πωλήσεις όπλων στη Σαουδική Αραβία τα οποία αναφορές λένε ότι χρησιμοποιούνται στην Υεμένη.
Και ο Ιρανός υπουργός καταλήγει λέγοντας:
«Η πραγματικότητα: Αποσταθεροποιείτε την περιοχή ΜΑΣ. Σταματήστε να προστατεύετε τους εγκληματίες που χρησιμοποιούν τα όπλα ΣΑΣ για να σφάζουν παιδιά στην Υεμένη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης