Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακλαμανάκης: Έχει πολλή ομερτά και βία στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας - Το φωνάζω χρόνια

Κακλαμανάκης: Έχει πολλή ομερτά και βία στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας - Το φωνάζω χρόνια
Σε πολλά παιδιά έχουν καταστρέψει το όνειρό τους γιατί τα έχουν δυσκολέψει σε τέτοιο βαθμό, τα έχουν απειλήσει ώστε να μην μπορούν να συνεχίσουν
Σχετικά Άρθρα
Ανοίγουν τα στόματα για την κατάσταση που επικρατούσε στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης μιλώντας στο Open αποκάλυψε ότι «έχει πολλή ομερτά και βία μέσα στο διοικητικό συμβούλιο. Πιστεύω ότι δεν φτάνει μόνο να μην αδικούμε αλλά και να μην αφήνουμε άλλους να αδικούν, αυτή είναι η πραγματική έννοια της δικαιοσύνης για εμένα» .
Αναφερόμενος στη Σοφία Μπεκατώρου, και την απόφαση της να αποκαλύψει την σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε ο κορθφαίος έλληνας αθλητής είπε.
«Την Σοφία Μπεκατώρου την γνωρίζω πολλά χρόνια. Δεν είναι μόνο κορυφαία αθλήτρια, αποδεικνύει ότι και στην θάλασσα είναι κορυφαία γιατί τολμά να λέει την αλήθεια της, η οποία μετά τα όσα είχα πει στην Βουλή, κι ήλπιζα ότι θα ήταν η αρχή για την Σοφία και για άλλους αθλητές της ομοσπονδίας να μιλήσουν, δυστυχώς δικαιώνομαι.
Από τα 19 μου λέω ότι η ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει. 33 χρόνια μετά και με όσα καταγγέλλει η Μπεκατώρου, καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.
Εμείς οι αθλητές λέμε όχι στην κατάχρηση εξουσίας και στην χρήση βίας και κυρίως όχι στην κουλτούρα του βιασμού της σιωπής.
Λυπάμαι για αυτήν την εξέλιξη αλλά πρέπει κάποια στιγμή μέσα σε αυτό το σκοτάδι που έχουμε βιώσει τόσα χρόνια να απαντήσουμε. Είχα ακούσει δεξιά κι αριστερά κάποια πράγματα αλλά όχι τόσο συγκεκριμένα. Μεγαλύτερος είναι ο βιασμός του σώματος αλλά της ψυχής.
Σε πολλά παιδιά έχουν καταστρέψει το όνειρό τους γιατί τα έχουν δυσκολέψει σε τέτοιο βαθμό, τα έχουν απειλήσει ώστε να μην μπορούν να συνεχίσουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης