Τελευταία Νέα
Διεθνή

Citigroup: Πτώση 7% στα κέρδη και 10% στα έσοδα για το τέταρτο τρίμηνο

Citigroup: Πτώση 7% στα κέρδη και 10% στα έσοδα για το τέταρτο τρίμηνο

Τα αποτελέσματα του δ΄ τριμήνου ήταν βελτιωμένα εν σχέσει προς τις προβλέψεις των αναλυτών

Σχετικά Άρθρα

Αποτελέσματα τέταρτου τριμήνου βελτιωμένα σε σύσγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών όσον αφορά την κερδοφορία της δημοσίευσε η Citigroup  καθώς η εταιρεία ακολούθησε την πρακτική της JPMorgan Chase στις προβλέψεις για αποθεματικά όσον αφορά ζημίες από τον πιστωτικό τομέα, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021.
Η Citigroup ανακοίνωσε ότι η κερδοφορία της είχε πτώση κατά 7% στα 4,63 δισεκατομμύρια δολάρια, ή 2,08 δολ. ανά μετοχή, σε σύγκριση με την εκτίμηση 1,34 δολαρίων ανά μετοχή των αναλυτών σε δημοσκπόπηση την Refinitiv.
Τα εταιρικά έσοδα είχαν πτώση κατά 10% στα 16,5 δισεκατομμύρια δολάρια, μειωμένη από την εκτίμηση των 16,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η τράπεζα ανακοίνωσε αποθεματικά 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για απώλειες από τον πιστωτικό τομέα, μεγαλύτερη πρόβλεψη από τις προβλέψεις αναλυτών στην Refinitiv.
Σε συγκρίση με το αποθεματικό των 436 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε ανακοινώσει το τρίτο τρίμηνο και 253 εκατομμυρίων δολαρίων το προηγούμενο έτος.
Ως αποτέλεσμα, η ζημία απο τον πιστωτικό τομέα της εν λόγω περιόδου ήταν πάνω από 2 δισ. δολάρια μικρότερο σε ετήσια βάση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης