Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σταμπουλίδης: Με αυστηρούς όρους το άνοιγμα των επιχειρήσεων

Σταμπουλίδης: Με αυστηρούς όρους το άνοιγμα των επιχειρήσεων
Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την υγειονομική κρίση, δεν μπορούμε να κρατάμε κλειστή την οικονομία είπε ο κ.Σταμπουλίδης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως πρέπει να προχωρήσουμε με ασφάλεια στην επανεκκίνηση της οικονομίας διατύπωσε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Σταμπουλίδης είπε πως διανύουμε ήδη τον 10ο μήνα της κρίσης και «πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την υγειονομική κρίση, δεν μπορούμε να κρατάμε κλειστή την οικονομία».
«Δίνουμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ανοίξουν με κανόνες και αυστηρό πλαίσιο» είπε ο κ.Σταμπουλίδης, ο οποίος απευθυνόμενος τόσο σε πολίτες όσο και στις επιχειρήσεις, σημείωσε ότι πρέπει να γίνει κατανοητό πως «η όποια επανεκκίνηση θα έχει αυστηρό πλαίσιο και για τους πολίτες και για τις επιχειρήσεις».
Απευθυνόμενος εμμέσως στην επιτροπή των επιστημόνων του Υπουργείου Υγείας, σημείωσε με νόημα ότι το εμπόριο είναι «πνεύμονας» που τροφοδοτεί την οικονομία και τα κρατικά έσοδα και κατ’ επέκταση ενισχύει και το σύστημα υγείας.
«Πρέπει να καταλάβουν ότι ανοίγουμε μεν την πόρτα αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε υποχρέωση να τηρήσουμε διαδικασίες» υποστήριξε ο κ.Σταμπουλίδης, ο οποίος υπογράμμισε, ότι είμαστε στο μέσο του χειμώνα και για τον λόγο αυτό, πρέπει να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει πίεση στο σύστημα Υγείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης