Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γαργαλιάνος: Κάτι θα ανοίξει από τη Δευτέρα 18/1 – Προχωράμε πολύ προσεκτικά

Γαργαλιάνος: Κάτι θα ανοίξει από τη Δευτέρα 18/1 – Προχωράμε πολύ προσεκτικά
Δεν γίνεται να μην ανοίξουν τα καταστήματα στις κόκκινες περιοχές είπε ο κ.Γαργαλιάνος
Σχετικά Άρθρα
«Κάτι θα ανοίξει από τη Δευτέρα 18/1» ανέφερε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Π. Γαργαλιάνος, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις με αφορμή και τη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση της επιτροπής, κατά την οποία θα αποφασιστεί εάν θα ανοίξει και πώς το λιανεμπόριο από την ερχόμενη εβδομάδα.
«Θα ανοίγουμε ένα-ένα βήμα προσεκτικά» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Γαργαλιάνος, ο οποίος υποστήριξε πως τώρα, περισσότερο από ποτέ, «θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».
Σε ερώτηση για το εάν θα ανοίξουν τα καταστήματα και στις κόκκινες, στις πιο επιβαρυμένες περιοχές ο κ.Γαργαλιάνος τόνισε ότι «τα καταστήματα δεν μπορείς να τα ανοίγεις ανά περιοχή» ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να υπάρξει εισήγηση για άνοιγμα των υπόλοιπων βαθμίδων των σχολείων, την επόμενη εβδομάδα, απάντησε πως «κάθε φορά συζητάμε κάθε φορά και το παρόν και το επόμενο βήμα».
«Αφενός δεν έχουμε ακόμα τα δεδομένα από τα Θεοφάνια, οπότε και σημειώθηκαν εικόνες συνωστισμού, αφετέρου υπάρχουν περιοχές της Αττικής που μας φοβίζουν» είπε ο καθηγητής, ο οποίος χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα», αλλά δύσκολα εφαρμόσιμη» την πρόταση για απαγόρευση της μετακίνησης από δήμο σε δήμο.
Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να αρθεί η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό για εξαιρετικές περιπτώσεις, είπε ότι «δεν είδαμε μέχρι τώρα εξαιρετικές περιπτώσεις μετακίνησης σε άλλη περιφέρεια, αλλά ξαφνικά γίναμε όλοι ελαιοπαραγωγοί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης