Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Για αγορές bitcoin... συμβουλευτείτε αστρολόγο!

tags :
Reuters: Για αγορές bitcoin... συμβουλευτείτε αστρολόγο!
Πότε βλέπει άνοδο του bitcoin η Enter Maren Altman, επενδύτρια bitcoin και αστρολόγος!
Το Bitcoin φαίνεται τόσο απρόβλεπτο, που δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι για να τοποθετηθεί κανείς μπορεί επίσης να συμβουλευτεί μια κρυστάλλινη σφαίρα, να διαβάσετε τους αστρολόγους ή να κοιτάξει τα αστέρια για να προβλέψει την κατεύθυνση του ιδιόμορφου κρυπτονομίσματος.
Αυτό αναφέρει το Reuters, παραπέμποντας μάλιστα στο New Yorker που παρακολουθεί τις κινήσεις των ουράνιων σωμάτων για να προβλέψει τις διακυμάνσεις των τιμών του bitcoin από το περασμένο καλοκαίρι.
Και ενώ πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να κοροϊδεύσουν τις μεθόδους αυτές, έχει 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο κοινωνικό μέσο TikTok.

Η Enter Maren Altman, επενδύτρια bitcoin και αστρολόγος

Την περασμένη εβδομάδα, η 22χρονη Enter Maren Altman, επενδύτρια bitcoin και αστρολόγος, είπε στους οπαδούς της ότι θα υπάρξει διόρθωση τιμών στις 11 Ιανουαρίου.
Γιατί; Ο Κρόνος επρόκειτο να διασχίσει τον Ερμή.
Εκείνη την ημέρα, το bitcoin έπεσε έως και 21%, πριν ανακτήσει τις περισσότερες από τις απώλειές του.
«Δεν πρόκειται ποτέ να πω σε κάποιον να αγοράσει αυτό ή το άλλο», είπε η Altman.
«Μπορώ να προβλέψω όμως την τροχιά τιμών, αλλά δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι χρηματοοικονομικός σύμβουλος έχοντας επίγνωση των συγκεκριμένων συνθηκών κάποιου ατόμου και ως εκ τούτου ποτέ δεν δίνω συμβουλές αγοράς ή πώλησης».

Ο ρόλος του... Κρόνου

Για τους μη γνωρίζοντες, ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τα δεδομένα τιμών του bitcoin και ο Κρόνος είναι ένας περιοριστικός δείκτης.
Παρόλο που πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να δουν στην ανάλυση της Altman τόσο μεγάλη αξιοπιστία, εντούτοις συγκαταλέγεται ανάμεσα σε μια αυξανόμενη ομάδα νέων influencers του TikTok που άρχισαν να δημοσιεύουν περιεχόμενο σε κρυπτονομίσματα καθώς οι τιμές σημείωσαν άνοδο το 2020.
Άλλωστε, οι "παραδοσιακοί" αναλυτές δεν μπορούν να εκτιμήσουν με ακρίβεια κάτι που δεν διαθέτει βασικά σημεία δεδομένων που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των τάσεων.

Τι δείχνουν λοιπόν τα αστέρια;

«Βλέπω κάποιους ευνοϊκούς δείκτες στο τέλος του μήνα και ειδικά τον Φεβρουάριο και τις αρχές Μαρτίου», δήλωσε η Altman, της οποίας οι μετρήσεις των διαγραμμάτων αστρολογίας του bitcoin βασίζονται στην ημερομηνία γέννησης του νομίσματος, το αντίστοιχο των γενεθλίων του.
Ωστόσο, στα μέσα Μαρτίου, βλέπει μια μεγάλη διόρθωση, ενώ λιγότερο αισιόδοξη είναι και για τα μέσα Απριλίου.
Ο Μάιος είναι ανοδικός...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης