Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Iερέας στο Αγρίνιο: Κοινώνησα 700 πιστούς τα Χριστούγεννα, δεν μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Iερέας στο Αγρίνιο: Κοινώνησα 700 πιστούς τα Χριστούγεννα, δεν μεταδίδεται ο κορωνοϊός
O εφημέριος της μεγαλύτερης ενορίας επεσήμανε πως το περασμένο διάστημα κοινώνησε ασθενείς με κορωνοϊό - με όλες τις περαιτέρω προφυλάξεις- και εν συνεχεία μάλιστα κατέλυσε ο ίδιος από την ίδια λαβίδα και δεν κόλλησε κορωνοϊό
Σχετικά Άρθρα
Άλλος ένας ιεράρχης, ο Πατήρ Κωνσταντίνος Καντάνης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, είναι κατηγορηματικός πως οι πιστοί δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα, στο κήρυγμά του επιχειρηματολόγησε για να αναδείξει και αυτός από την πλευρά του πως ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται από την Θεία Κοινωνία.

Τα... “παραδείγματα” του

Μάλιστα, παρουσίασε και παραδείγματα για να μπορέσει να «αποδείξει» τους επικίνδυνους ισχυρισμούς του.
Στη λειτουργία των Φώτων, – που τελέστηκε με περιορισμένο αριθμό εντός του Ναού και πολλούς πιστούς εξωτερικά - αλλά μεταδόθηκε ζωντανά και έχει αναρτηθεί στο Youtube ο π. Κ. Καντάνης περιέγραψε αρχικά το δικό του... τεστ.
Όπως ανέφερε το περασμένο διάστημα κοινώνησε ασθενείς με κορωνοϊό - με όλες τις περαιτέρω προφυλάξεις- και εν συνεχεία μάλιστα κατέλυσε ο ίδιος από την ίδια λαβίδα.
Αποφάσισε ακολούθως-αν και δεν είχε σύμπτωμα- να υποβληθεί σε τεστ το αποτέλεσμα του οποίου υπήρξε αρνητικό.
“Μόνο με τη δύναμη του Θεού και την ενότητα μπορούμε να κρατηθούμε”, υπογράμμισε ο εφημέριος της μεγαλύτερης ενορίας που επεσήμανε πως “η Θεία Κοινωνία δεν μεταβιβάζει γιατί είναι Χριστός”, ανέφερε.

Τα Χριστούγεννα κοινώνησε 700 πιστούς

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά πως “αν από τα Χριστούγεννα που κοινώνησαν 700 περίπου άτομα εδώ κολλούσαν θα έπρεπε το Αγρίνιο να έχει καταποντιστεί στην ασθένεια”.
Ο π. Κ. Καντάνης κατέληξε ” πως πρέπει να τηρούμε όσα λένε οι επιστήμονες που τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε και πάνω απ΄ όλα να έχουμε το Χριστό”
Όσα ανέφερε ο πατήρ Κ.Καντάνης υπάρχουν μάλιστα στο βίντεο που ανήρτησε ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης