Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σταμπουλίδης (γ.γ. Εμπορίου): Πρόταση να ανοίξει το λιανεμπόριο με click in shop στις 18/1

Σταμπουλίδης (γ.γ. Εμπορίου): Πρόταση να ανοίξει το λιανεμπόριο με click in shop στις 18/1
Όπως είπε, οι εισηγήσεις αφορούν τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και χρυσοχοΐας
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως έχει προταθεί να ανοίξει από τη Δευτέρα 18/1 το λιανεμπόριο με τη μορφή του click in shop για τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και χρυσοχοΐας διατύπωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Σταμπουλίδης ανέφερε ότι οι εισηγήσεις που έχουν λάβει για τις 18 Ιανουαρίου, αφορούν καταστήματα που παραδοσιακά κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου τους την περίοδο των εκπτώσεων, η οποία ξεκίνησε ήδη από χθες.
Ωστόσο, όπως είπε, η τελική απόφαση θα ληφθεί αφού προηγουμένως συζητηθεί από την επιτροπή των ειδικών επιστημόνων που μελετά τα επιδημιολογικά δεδομένα και οι σχετικές ανακοινώσεις αν δοθεί το «πράσινο φως» θα γίνουν από τον κ. Χαρδαλιά στην ενημέρωση της Παρασκευής.
Επιπλέον, τόνισε πως υπάρχει πρόταση από την πλευρά του υπουργείου για να λειτουργήσει όλη η αγορά με τους απαραίτητους κανόνες, καθώς κάποια στιγμή θα πρέπει να συμβαδίσει η λειτουργία της αγοράς με την πανδημία, αφού έχει αποδειχθεί πως όταν τα μέτρα τηρούνται δεν υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης