Νέα μέτρα για τα μικρά καταστήματα εντός των επόμενων ημερών με προτεραιότητα στους κλάδους ένδυσης και υπόδησης, που έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά, προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Με δηλώσεις του στο Σκάι 100,3, ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε τους εμπόρους ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο και ότι δεν θα αφήσει κανέναν να πάθει ζημιά.
Ωστόσο, ζήτησε χρόνο από τους εμπόρους προκειμένου να αναπτυχθεί το κυβερνητικό σχέδιο.
Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης επεσήμανε πως «ό,τι είπαμε πως θα καταβληθεί, έχει πληρωθεί» και τόνισε πως οι ιδιοκτήτες που λαμβάνουν μειωμένο ενοίκιο θα λάβουν το επόμενο διάστημα τα χρήματά τους.
Ο ίδιος τόνισε ότι τα μέτρα για τη δημόσια υγεία έχουν τεράστιο οικονομικό κόστος, ωστόσο υποστήριξε: «Δεν θα βρεθούμε ούτε με μνημόνια, ούτε με χρεοκοπία.
Θα κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις μας, θα γίνουν τα εμβόλια μας, θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία και θα πάμε παρακάτω».
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών