Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Οι Έλληνες «απέδρασαν» από το lockdown και πήγαν στις παραλίες

Reuters: Οι Έλληνες «απέδρασαν» από το lockdown και πήγαν στις παραλίες
Οι Έλληνες εκμεταλλεύτηκαν τις υψηλές θερμοκρασίες και άφησαν το lockdown πίσω, μεταδίδει το Reuters
Σχετικά Άρθρα

Στην κοσμοσυρροή, που παρατηρήθηκε σε παραλίες και πάρκα της Αττικής αναφέρεται το Reuters, κάνοντας λόγο για «απόδραση» των Ελλήνων στις παραλίες από τα lockdown εν μέσω μάλιστα υψηλότατων για την εποχή θερμοκρασιών.Τα τελευταία 50 χρόνια, τόσο υψηλές θερμοκρασίες για τον Ιανουάριο έχουν παρατηρηθεί μόνο δύο φορές: το 1987 και το 2010, ανέφερε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, όπως μεταδίδει το Reuters, που συνοδεύει το τηλεγράφημά του με φωτογραφικό υλικό από την «απόδραση» των Ελλήνων.
«Δεν είναι φυσιολογικό.
Τέτοια εποχή πέρυσι έκανε κρύο », είπε ένας 65χρονος στο Reuters.
«Από την άλλη πλευρά, βοηθάει γιατί οι άνθρωποι είναι στο σπίτι και χρειάζεται να βγαίνουν, δεν μπορούν να μείνουν σπίτι όλη την ώρα», πρόσθεσε.
reuters_2.JPG

reutrers_greece.JPG
Σε lockdown από τον Νοέμβριο

Η Ελλάδα βρίσκεται σε lockdown από τις αρχές Νοεμβρίου 2020 με τους πολίτες να είναι υποχρεωμένοι να φοράνε μάσκες παντού.
Την Παρασκευή (8/1), οι αρχές επέκτειναν τους περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων συναθροίσεων, μέχρι τουλάχιστον τις 18 Ιανουαρίου, καθώς προσπαθεί να επιβραδύνει την αύξηση τη διασπορά κυρίως στον Βορρά.
Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει ότι το θερμό μέτωπο, το οποίο ήρθε το Σάββατο, αναμένεται να υποχωρήσει τις επόμενες ημέρες.

reuters_3.JPG
reuters_4.JPG

Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης