Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: Η κυβέρνηση συνεχίζει χωρίς κανέναν σχεδιασμό - Απαιτείται δράση

ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: Η κυβέρνηση συνεχίζει χωρίς κανέναν σχεδιασμό - Απαιτείται δράση
"Την απουσία σχεδιασμού της κυβέρνησης την πληρώνει πολύ ακριβά η κοινωνία", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.
Σχετικά Άρθρα

«Μετά το νέο φιάσκο του κ. Μητσοτάκη με τους 2 εκατ. εμβολιασμούς το μήνα που τελικά έγιναν 5.000-8.000 τη μέρα, η κυβέρνηση συνεχίζει χωρίς κανέναν σχεδιασμό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, θέτοντας το ερώτημα εάν ο κ. Μητσοτάκης «θα θέσει στην αυριανή του επίσκεψη στην Πορτογαλία το θέμα για άρση του καθεστώς των πατεντών στον προεδρεύοντα της ΕΕ, Πορτογάλο πρωθυπουργό».
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. «όλοι οι επιστήμονες προειδοποιούν πως με αυτούς τους ρυθμούς δεν επιτυγχάνεται η ανοσία ούτε μέχρι το τέλος του 2021.
Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για χάσιμο ούτε για ψέματα.
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας επιβεβαίωσε την προσπάθειά του να προμηθευτεί εμβόλια από το Ισραήλ και η Γερμανία ήδη έχει εξασφαλίσει 30 εκ. περισσότερα εμβόλια.
Τι πρωτοβουλίες θα ακολουθήσει λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης;
Θα θέσει στην αυριανή του επίσκεψη στην Πορτογαλία το θέμα για άρση του καθεστώς των πατεντών στον προεδρεύοντα της ΕΕ, Πορτογάλο πρωθυπουργό;
Θα υπάρξει σχεδιασμός από την Ελληνική κυβέρνηση για διμερείς συμφωνίες όπου αυτό είναι δυνατόν όπως απαιτεί η κρίσιμη κατάσταση που ζει η χώρα μας;».
«Την απουσία σχεδιασμού της κυβέρνησης την πληρώνει πολύ ακριβά η κοινωνία, έστω και τώρα απαιτείται σχέδιο και δράση», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης