Τελευταία Νέα
Διεθνή

LVMH: Όρισε νέα διοίκηση στην Τiffany μετά την εξαγορά της έναντι 15,8 δισ. δολ.

LVMH: Όρισε νέα διοίκηση στην Τiffany μετά την εξαγορά της έναντι 15,8 δισ. δολ.
Σε αναδιοργάνωση του ομίλου εν όψει της πτώσης στις πωλήσεις ειδών πολυτελείας προχωρά η LVMH
Η LVMH ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση της Τiffany ορίζοντας νέους επικεφαλής και ταυτόχρονα προχώρησε στη διαμόρφωση μιας νέας ομάδας σχεδιασμού των διάσημων πολυτελών προϊόντων, μετά την πρόσφατη εξαγορά της τελευταίας έναντι 15,8 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.
Ο γαλλικός όμιλος ειδών πολυτελείας LVMH την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 όρισε δύο κορυφαία στελέχη της Louis Vuitton ως νέους επικεφαλής στην Τiffany.
Όπως υπενθυμίζει το Reuters είχε προηγηθεί της επίτευξης συμφωνίας έντονη νομική διαμάχη, με την LVMH να αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος πανδημίας και ενώ οι πωλήσεις των προϊόντων πολυτελείας είχαν καταγράψει ραγδαία πτώση.

Το τίμημα

Τελικά οι LVMH και Tiffany επαναδιαπραγματεύτηκαν την τιμή της εξαγοράς συμφωνώντας στην απομείωσή της κατά 425 εκατομμύρια δολάρια.
Η LVMH ανακοίνωσε σήμερα ο Anthony Ledru, διευθυντής της Louis Vuitton, θα αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Tiffany, στη θέση του Alessandro Bogliolo, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει στις 22 Ιανουαρίου.
Ο Alexandre Arnault, ένας από τους γιούς του ιδιοκτήτη της LVMH Bernard Arnault, θα αναλάβει καθήκοντα εκτελεστικού αντιπροέδρου, ενώ ο Michel Burke διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Vuitton θα αναλάβει τα καθηκοντα του πρόεδρου και στην Tiffany.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης