Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ηaberler: Μεγάλος αριθμός F 15 της Σ. Αραβίας θα προσγειωθούν στη Σούδα για να απειλήσουν την Τουρκία

Ηaberler: Μεγάλος αριθμός F 15 της Σ. Αραβίας θα προσγειωθούν στη Σούδα για να απειλήσουν την Τουρκία
Δημοσιεύματα στην Τουρκία, κάνουν λόγο γι’ «απειλή» κατά της Τουρκίας, σχολιάζοντας πληροφορίες για μεταστάθμευση μαχητικών αεροσκαφών F-15 της Σαουδικής Αραβίας στη Σούδα
Δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο της Τουρκίας, κάνουν λόγο γι’ «απειλή» κατά της Τουρκίας, σχολιάζοντας πληροφορίες για μεταστάθμευση μαχητικών αεροσκαφών F-15 της Σαουδικής Αραβίας στη Σούδα, στο πλαίσιο συνεργασίας με την ελληνική Πολεμική Αεροπορία.
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της ενημερωτικής πύλης haberler.com: «Απειλή για την Τουρκία!Ο πρίγκηπας Salman έδωσε οδηγία: Τα F-15 που θα χρησιμοποιήσουν οι Έλληνες πιλότοι θα προσγειωθούν στην βάση της Σούδας».
Το δημοσίευμα αναφέρει πως: «μ’ εντολή του πρίγκηπα Mohammed Bin Salman, μεγάλος αριθμός F-15, θα προσγειωθούν στη βάση της Σούδας στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας την Κρήτη, για να απειλήσουν την Τουρκία.
Στις ειδήσεις αναφέρεται ότι τα πολεμικά αεροσκάφη F-15, θα τα χρησιμοποιήσουν και Έλληνες πιλότοι».
Σ’ άλλο σημείο του δημοσιεύματος το haberler.com, στο «τόξο» που σχηματίζεται στην περιοχή κατά της Τουρκίας, στην αγορά γαλλικών μαχητικών Rafale από την Ελλάδα, καθώς και στην στρατιωτική συνεργασία της χώρας μας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και τις ΗΠΑ.
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης